0 Habbie's online
HabMoon Helptool
Ben je een HabMoon speler, dan hebben we je Habbienaam nodig om je verder te kunnen helpen. Bent u de ouder/verzorger van een HabMoon speler, dan hebben wij de naam van het account van uw kind nodig.
Kies de optie die jouw vraag het beste omschrijft! Zorg dat je de juiste keuze maakt, dat helpt ons om jou weer sneller te kunnen helpen.
Vul hierboven je vraag of probleem in. (Als je vraag over een verbannen account gaat vul hierbij dan ook de reden van de ban in). Je zult spoedig een antwoord ontvangen van een van onze medewerkers. Vergeet niet onze kennisbank te bekijken voor je ons een bericht stuurt, veel vragen worden hier al beantwoord.
Hoe snel krijg ik antwoord?
HabMoon Eendjes FAQ Natuurlijk wil iedereen zo snel mogelijk antwoord krijgen op zijn of haar vraag. Bij HabMoon proberen wij jouw vraag altijd binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Om echter nog sneller antwoord van ons te krijgen is het goed om duidelijk je vraag te stellen, zodat we in één bericht antwoord kunnen geven.
Ik wacht al een tijd op een antwoord
Er kunnen in dit geval verschillende dingen aan de hand zijn die je allemaal even na moet lopen voordat je besluit een nieuwe bericht te sturen.
  1. Het hulpverzoek bevat informatie die wij mogelijk eerst moeten gaan controleren, hierbij kan het wat langer duren.
  2. Het hulpverzoek bevat te weinig informatie over datgene waarover je contact met ons opneemt.
  3. Het hulpverzoek bevat een vraag waarbij op de website al eerder antwoord is gegeven, controleer dus altijd goed de website en de kennisbank voor je contact met ons opneemt.
Korte vraag en snel antwoord nodig?
Als je een simpele vraag hebt over bijvoorbeeld het Hotel of over hoe iets werkt is het handig om het eerst bij een andere Habbie in het Hotel te vragen (dit kan onder andere bij onze Moderators). Is het antwoord op je vraag daar niet duidelijk of niet te vinden? Dan kan je ons via 𝕏 (voorheen Twitter) een bericht sturen of een DM op Instagram, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te antwoorden.