16 Habbie's online
Ons Privacybeleid
help Datum inwerkingtreding: Dit Privacybeleid is laatst gewijzigd op 25 mei 2018
Het beleid is gewijzigd in overeenstemming met de EU-wetgeving over gegevensbescherming (de Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG).

1. Privacybeleid inleiding
Bij Moontrading willen wij onze bezoekers de best mogelijke ervaring bieden om ervoor te zorgen dat zij optimaal kunnen genieten van onze service zowel vandaag en morgen als in de toekomst. Om dit te doen, verwerken we jouw persoonlijke gegevens om de beste service voor jou en al onze klanten te ontwikkelen. Niettemin zijn jouw privacy en de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens voor ons altijd buitengewoon belangrijk. Daarom willen wij je zo transparant mogelijk uitleggen hoe we jouw persoonlijke gegevens verzamelen, opslaan, delen en gebruiken en je inzicht geven in de opties en keuzes die je hebt om te bepalen wanneer en hoe jij wilt dat jouw persoonlijke gegevens worden gedeeld.

Dat is ons doel, en in dit Privacybeleid ("Beleid") leggen we in detail uit wat we precies bedoelen.

2. Over dit beleid
In dit beleid leggen we in detail uit welke relatie jij hebt met Moontrading wat betreft jouw persoonlijke gegevens. Het beleid is van toepassing op al onze spellen, apps, websites en alle mogelijk daaraan gerelateerde services (hierna te noemen de "Diensten", de "Dienst") en betreft de verwerking van alle persoonsgegevens binnen onze Diensten.

Van tijd tot tijd kunnen wij nieuwe diensten ontwikkelen of aanvullende diensten bieden. Als de introductie van deze nieuwe of aanvullende diensten een verandering met zich meebrengt in de manier waarop wij jouw persoonlijke gegevens verzamelen of verwerken, zullen wij je meer informatie en aanvullende voorwaarden of beleidslijnen verstrekken. Dit beleid is van toepassing op die nieuwe of aanvullende diensten, tenzij anders vermeld bij de introductie daarvan.

Het doel van dit Beleid is:
  1. Zorgen dat je begrijpt welke persoonlijke gegevens we van je verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en gebruiken en met wie we de gegevens delen;
  2. Uitleggen op welke manier we de persoonlijke gegevens die je met ons deelt gebruiken om je een optimale ervaring te bieden wanneer je de Diensten gebruikt; en
  3. Uitleggen welke rechten en keuzemogelijkheden je hebt betreffende de persoonlijke gegevens die wij van je verzamelen en verwerken en hoe wij jouw privacy beschermen.
Wij hopen je hiermee inzicht te geven in de zorgvuldigheid die wij betrachten ten aanzien van jouw privacy.

3. Jouw rechten met betrekking tot de verwerking van jouw gegevens
Je bent er wellicht van op de hoogte dat de nieuwe Europese wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) individuele personen bepaalde rechten verschaft met betrekking tot hun persoonlijke gegevens. In het kader hiervan hebben we een aantal aanvullende transparantie- en toegangsbeheerfuncties in onze privacyinstellingen geïmplementeerd, zodat gebruikers van deze rechten gebruik kunnen maken. De rechten die zijn toegewezen aan individuele personen, indien beschikbaar en onderhevig aan toepasselijk recht, zijn:
  • Recht van toegang - het recht om geïnformeerd te worden over en toegang te verzoeken tot de persoonlijke gegevens die wij van jou verwerken;
  • Recht op rectificatie - het recht te verzoeken dat wij jouw persoonlijke gegevens wijzigen of bijwerken indien deze onjuist of onvolledig zijn;
  • Recht op verwijdering - je hebt het recht om de verwijdering van gegevens die niet langer nodig zijn aan te vragen;
  • Recht op beperking en bezwaar - je heb het recht om ons te vragen om in bepaalde situaties beperkingen op te leggen of bezwaar te maken tegen gegevensverwerking;
  • Recht op gegevensportabiliteit - het recht om een kopie te vragen van jouw persoonlijke gegevens in elektronische vorm en het recht om die persoonlijke gegevens te verzenden voor gebruik in een service van een andere partij; en
  • Recht om niet te worden onderworpen aan geautomatiseerde besluitvorming - het recht om niet te worden onderworpen aan een besluit dat uitsluitend is gebaseerd op een geautomatiseerd besluitvormingsproces, inclusief profilering, als dat besluit voor jou juridische of soortgelijke, belangrijke gevolgen zou hebben.

Om je in staat te stellen deze rechten gemakkelijk uit te oefenen en jouw voorkeuren aangaande het gebruik van jouw persoonlijke gegevens door Moontrading vast te leggen, bieden wij je via jouw eigen instellingen toegang tot de volgende instellingen:
  • Mijn Privacy-instellingen - hier kan je sommige categorieën persoonlijke gegevens die wij van je verwerken beheren en toegang krijgen tot jouw persoonlijke gegevens via de knop 'Mijn gegevens downloaden'.
  • E-mail meldingen - hier kan je kiezen welke berichten je vanuit HabMoon ontvangt.

4. Welke gegevens verzamelen we?
Om onze Diensten te kunnen leveren, hebben we voldoende persoonlijke informatie nodig. We hebben je contactgegevens nodig om met je te kunnen communiceren, bijvoorbeeld om je wachtwoord te resetten als je deze vergeten bent.

In sommige gevallen, zoals bij online aankopen of betalingen, zijn we wettelijk verplicht om voldoende gegevens over je te verzamelen om je zo de Dienst te kunnen leveren.

Vanwege de aard van onze producten is de verwerking van persoonsgegevens een essentieel en onlosmakelijk onderdeel van onze Diensten, ook al verwerken we je naam of andere gegevens die je rechtstreeks als persoon identificeert niet in de Dienst zelf.

Persoonsgegevens die verwerkt moeten worden
Wij verwerken alleen persoonsgegevens wanneer dat passend en noodzakelijk is om dit te doen. Het type gegevens dat we verzamelen en opslaan is afhankelijk van de Dienst die je gebruikt en je activiteit daarin. In grote lijnen hebben de gegevens die we over je verzamelen betrekking op het type apparaat dat je gebruikt, hoe je Dienst gebruikt (zoals de behaalde levels en gemaakte aankopen) en kan informatie bevatten die je zelf ingevoerd hebt tijdens registratie (zie hieronder), via jouw instellingen of informatie die je ons toestaat om toegang te krijgen nadat je sociale netwerkaccounts hebt verbonden via onze Diensten.

Persoonsgegevens die verwerkt zijn in onze Diensten:
  • Contactgegevens, zoals het email-adres en contactgegevens van sociale media.
  • Apparaatinformatie, zoals het apparaatmodel en de versie van het besturingssysteem.
  • Informatie over betaaltransacties.
  • Klantgeschiedenis. We kunnen bijvoorbeeld de correspondentie als je contact met ons opneemt via de Helptool bijhouden.
  • Chatlogs. We kunnen chatlog bestanden bewaren voor veiligheids- en moderatie doeleinden.
  • Gegevens die zijn gegenereerd door het gebruik van de Diensten, zoals de technische gegevens die zijn gegenereerd tijdens het spelen van onze spellen of het bezoeken van onze websites.
  • Informatie over cookies en cookies van derden, evenals bijbehorende webanalyse gegevens.
  • Advertentie ID's.
  • Je hebt de mogelijkheid om te registreren of in te loggen op onze Dienst via een inlogservice van derden (bijvoorbeeld Facebook of Google Play Games Services op Android-apparaten). Als dit het geval is, verzamelen we het ID-nummer van het externe service profiel.


Gegevens die zijn gegenereerd door het gebruik van de Diensten
We verzamelen gegevens over je interacties met onze Diensten en met andere gebruikers binnen de Dienst. Dit kunnen bijvoorbeeld chatlogs, aankoop en transactie-informatie, gebruiksgedrag, voorkeursinstellingen, toegangslogs en moderatie-acties zijn.

Sommige van deze informatie bestaat uit persoonsgegevens, wat betekent dat deze mogelijk verband houden met je account en sommige alleen in geaggregeerde vorm worden verzameld en gebruikt (als een statistische maatregel die jou of jouw account niet zou kunnen identificeren). We kunnen deze informatie gebruiken voor een aantal dingen, meestal gerelateerd aan het verbeteren, beschermen en ontwikkelen van de Dienst. We gebruiken de informatie ook om onze gebruikers en community veilig te houden.

Wanneer je onze website bezoekt, kunnen de volgende gegevens automatisch worden verzameld: IP-adressen, unieke identificatiegegevens, besturingssysteem, toegangstijden, browser- en apparaattype en gegevens, taal en verwijzende websiteadressen. We gebruiken deze informatie om je gebruik van de Dienst te controleren, ontwikkelen en analyseren.

Cookies
Persoonlijke informatie kan worden verzameld door het gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën, zoals pixels (tags, beacons of gifs), lokale gedeelde objecten en digitale vingerafdrukken. Voor de doeleinden van dit privacybeleid verwijzen we naar alle dergelijke technologieën als "cookies".

We gebruiken cookies en soortgelijke technologieƫn om informatie te verzamelen van geregistreerde gebruikers en om ons te helpen de Dienst te verbeteren. De meeste apparaten en webbrowsers accepteren automatisch cookies, maar je kunt meestal de instellingen van je apparaat of browser wijzigen om cookies te weigeren. Houd er rekening mee dat als je de instellingen van je apparaat of browser wijzigt om cookies te weigeren, je mogelijk sommige functies en functionaliteiten van de Dienst niet kunt gebruiken.

Essentiƫle Cookies: Sommige cookies zijn essentieel voor ons om je van de Dienst te kunnen voorzien. Deze cookies zullen worden gebruikt om de levering van de Dienst te beheren en als je deze cookies niet accepteert, heb je geen toegang tot deze cookies. Deze cookies verzamelen geen persoonlijke informatie die kan worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

Onthouden van je voorkeuren: We gebruiken ook cookies om je voorkeuren te onthouden. Dit verandert de manier waarop de Dienst zich gedraagt of eruit ziet.

Analyse-cookies: Deze cookies verzamelen informatie die in geaggregeerde vorm wordt gebruikt om ons te helpen begrijpen hoe de Dienst wordt gebruikt en waar gebruikers vandaan komen.

Cookies voor lokale opslag: Cookies voor lokale opslag zijn 'aanhoudend'. Ze blijven een tijdje op je apparaat staan (individueel ingesteld voor elke cookie). We gebruiken deze cookies om vast te leggen hoe vaak je de Dienst gebruikt, om te bevestigen dat je een geregistreerde gebruiker bent, om je inloggegevens op te slaan bij het openen van de Dienst en om statistieken te verzamelen over het gebruik van de Dienst.

Weigeren van cookies of opt- out cookies: Je hebt het recht om te kiezen of je cookies en vergelijkbare technologieën accepteert of weigert. Als je ervoor kiest om de Dienst te gebruiken zonder cookies te blokkeren of uit te schakelen, geef je aan dat je akkoord gaat met ons gebruik van deze cookies en andere technologieën. Je geeft ook aan dat je akkoord gaat met ons gebruik (in overeenstemming met dit privacybeleid) van alle persoonlijke informatie die we verzamelen met behulp van deze technologieën.

5. Hoe en waarom gebruiken we jouw gegevens?
Gronden voor gegevensverwerking
De volgende persoonsgegevens worden verwerkt op basis van uitvoering van een overeenkomst:
  • Contactgegevens voor het leveren van de Diensten en voor de Helptool.
  • Betaalinformatie voor online en in-game aankopen.
  • Online-identificatiegegevens en klantprofielinformatie die worden gebruikt voor het soepel functioneren van onze Diensten.
De volgende persoonsgegevens worden verwerkt op basis van wettelijke of contractuele verplichting:
  • Contact- en betalingsinformatie voor fraudepreventie.
  • Klantprofielinformatie voor inhoud moderatie en gerichte in-game aanbiedingen.
  • Apparaatinformatie voor klantenservice, advertenties en analyses.
  • Online-identificatiegegevens voor analyses.

Wij kunnen bepaalde persoonsgegevens van je verwerken op basis van de toestemming die je ons hebt verstrekt. Je kunt deze toestemming op elk gewenst moment intrekken.

Daarnaast verwerken we persoonsgegevens om te voldoen aan een wettelijke verplichting, zoals het voorkomen van criminaliteit of fraude, of om gegevens met betrekking tot aankopen bij te houden.

Profilering
We willen onze Diensten aanpassen en ontwikkelen, zodat ze relevanter voor je zijn. We gebruiken geanonimiseerde in-game gedragsgegevens om inhoud te leveren die relevanter voor je is en tegen betere prijzen. Deze gegevens kunnen ook worden gebruikt om inhoud en feature productie te begeleiden en te ondersteunen, waardoor we in de toekomst interessantere en relevantere inhoud kunnen bieden. Persoonsgegevens worden op een veilige en vertrouwelijke manier verwerkt.

De bewaartermijn voor persoonsgegevens
We bewaren je persoonsgegevens alleen zolang het nodig is voor het doel waarvoor deze is verzameld en voor een redelijke tijd daarna. We doen dit omdat het volgens de wet vereist is om te kunnen voldoen aan onze wettelijke verplichtingen, eventuele geschillen op te lossen en onze overeenkomsten te handhaven. De bewaartermijn voor je persoonsgegevens varieert afhankelijk van de dienst en de aard van de gegevens.

Wanneer de bewaringstermijn voor de gegevens is geëindigd, beschikken we over de persoonsgegevens door ze te verwijderen of anoniem te maken (dat wil zeggen anonimisering van de gegevens in kwestie). We verwerken sommige van je persoonsgegevens, zoals contactgegevens, voor de gehele duur van onze relatie met jou als klant. Omgekeerd kan de bewaarperiode van gegevens die worden verzameld in verband met het daadwerkelijk produceren en uitvoeren van de Diensten (bijvoorbeeld server logs) relatief kort zijn.

Marketing
We kunnen de persoonlijke informatie die we verzamelen gebruiken om je te richten op marketingcommunicatie over onze Diensten op basis van je interesses. We kunnen bijvoorbeeld pushmeldingen, e-mailberichten verzenden, advertenties weergeven binnen onze Diensten of advertenties plaatsen op websites en apps van derden.

We kunnen je marketing e-mails sturen, maar alleen als je je aangemeld hebt om ze te ontvangen. Je kunt op elk gewenst moment afzien van het ontvangen van e-mailmarketing communicatie door deze bij jouw e-mail meldingen uit te schakelen. Als je je afmeldt, kunnen we je nog steeds niet-promotionele e-mails sturen, zoals e-mails die betrekking hebben tot jouw account.

Advertenties
Onze Diensten kunnen advertenties voor producten en services van derden bevatten. Om je relevante en interessante advertenties van derden te laten zien, zullen wij en onze advertentiepartners informatie over jou gebruiken. Een voorbeeld van dit soort informatie kan zijn wanneer je een product van een bepaalde website hebt gekocht of een specifieke term hebt ingevoerd in een zoekmachine. Je kunt je hiervoor afmelden, maar dit betekent niet dat je geen advertenties meer zult ontvangen, alleen dat de advertenties die je ontvangt minder relevant zijn voor je interesses.

Jouw toestemming intrekken
Als we je gegevens uitsluitend verwerken op basis van de toestemming die je hebt gegeven, heb je de mogelijkheid om deze in te trekken als je van gedachte verandert. Dit kan eenvoudig worden gedaan binnen de instellingen van de Dienst. Houd er echter rekening mee dat dit niet van invloed is op de gegevensverwerking die wordt uitgevoerd voordat de toestemming wordt ingetrokken.

Openbaarmaking van persoonsgegevens
Wanneer we services verlenen kunnen we jouw persoonsgegevens ook bekendmaken aan onze leveranciers of partnerbedrijven die jouw gegevens mogelijk moeten gebruiken. Dit omvat hostingproviders zoals Amazon Web Services en betalingsverwerkers zoals Adyen.

Op onze websites gebruiken we tools zoals cookies en web beacons. Deze worden ook gebruikt door onze samenwerkingspartners voor analyse- en marketingdoeleinden. Hierdoor kan het zijn dat wij persoonsgegevens aan de serviceprovider verstrekken, zoals jouw IP-adres en cookie-informatie. In deze gevallen maken we geen persoonsgegevens bekend die je rechtstreeks identificeren.

Sommige delen van onze Diensten (bijvoorbeeld betalingsverwerking) worden geïmplementeerd via samenwerkingspartners zoals Adyen. In een dergelijke situatie kunnen we sommige van je persoonsgegevens bekendmaken aan de betreffende serviceprovider. In sommige gevallen vereist het gebruik van de Dienst dat je vooraf het privacybeleid of de voorwaarden van de serviceprovider goedkeurt.

Derden die optreden als verwerkingsverantwoordelijken verwerken jouw gegevens in overeenstemming met hun eigen privacybeleid. Betalingsverwerkers kunnen jouw persoonsgegevens bijvoorbeeld verwerken als onderdeel van hun eigen fraudepreventiemaatregelen. Voordat we persoonsgegevens aan derden bekendmaken, zorgen we ervoor dat de openbaarmaking volledig in overeenstemming is met de wet.

Assisteren van autoriteiten
Jouw persoonsgegevens kunnen worden bekendgemaakt aan derden indien vereist door toepasselijke wet- of regelgeving of door bevoegde autoriteiten of om de Algemene Voorwaarden af te dwingen en om mogelijk inbreukmakend gebruik van de Diensten te onderzoeken, en om de veiligheid van de Diensten te garanderen.

Leveranciers en gegevensverwerking buiten de EU/EER
We gebruiken leveranciers zoals Amazon Web Services om verschillende gegevens buiten de Europese Economische Ruimte (EER) te verwerken en op te slaan. Wanneer jouw persoonsgegevens buiten de EER worden verwerkt, zullen wij ervoor zorgen dat er passende voorzorgsmaatregelen zijn genomen. Deze voorzorgsmaatregelen omvatten het gebruik van door gecertificeerde Privacyschild leveranciers en contractuele middelen, zoals EU Modelclausules en Overeenkomsten met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens.

Databeveiliging
Wij zorgen voor databeveiliging bij de verwerking van jouw persoonsgegevens. We gebruiken altijd gepaste beschermingsmaatregelen, zoals toegangscontrole op basis van wachtwoorden en andere beschermende methoden, evenals technische codering van de gegevens. Onze werkomgeving is beveiligd met firewalls en geschikte antivirussoftware.

We verwerken jouw gegevens voornamelijk in een vorm waarin een buitenstaander je niet als persoon kan identificeren. We vragen niet naar of slaan je echte naam of identiteit op en onze systemen gebruiken een numerieke identificatie om je zowel intern als tussen systemen te identificeren, in tegenstelling tot bijvoorbeeld jouw e-mailadres. Met deze maatregelen beschermen we de vertrouwelijkheid van je communicatie en voorkomen we irrelevante connecties met jouw identiteit.

Iedereen is verantwoordelijk voor de beveiliging van gegevens. Om de bescherming van je gegevens te waarborgen, vragen wij je om aandacht te besteden aan de databeveiliging van je eigen apparaten.

6. Wijzigingen in dit privacybeleid
Dit Beleid betreft de verwerking van persoonsgegevens in de door Moontrading aangeboden Diensten. Wij kunnen dit privacybeleid zo nu en dan wijzigen.

Als wij wezenlijke veranderingen aanbrengen in dit beleid, zullen wij dat duidelijk kenbaar maken, zoals gepast onder de omstandigheden, bijvoorbeeld door op de website van de Dienst een opvallende kennisgeving te tonen of door je een e-mail te sturen. Wij kunnen je vooraf in kennis stellen.

Zorg daarom dat je een dergelijke kennisgeving zorgvuldig leest.

7. Jouw recht om in beroep te gaan
Neem contact met ons op als je in beroep wilt gaan of suggesties wilt doorgeven over onze verwerking van persoonsgegevens. Je de contactgegevens op deze pagina onder het kopje "Contact met ons opnemen". Als je niet tevreden bent over de manier waarop wij jouw persoonlijke gegevens gebruiken, kan je ook contact opnemen met of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens of het lokale College Bescherming Persoonsgegevens. Tenslotte willen wij je erop wijzen dat het je vrij staat om al dan niet gebruik te maken van de Dienst.

8. Contact met ons opnemen
Dankjewel voor het lezen van ons privacybeleid. Als je verdere vragen hebt (over dit Beleid) kan je contact opnemen met de HabMoon Helptool.