Cookie verklaring
HabMoon Help In juni 2012 is er een nieuwe wet in werking getreden en daarom moeten we je informeren over de cookies die bij jouw bezoek aan HabMoon.org kunnen worden geplaatst.

Wat is een cookie?
Een "cookie" is een kleine tekstregel die wordt opgeslagen door jouw web browser. Het helpt de website om informatie over jouw bezoek, zoals de gewenste taal en andere instellingen te onthouden. Dit kan jouw volgende bezoek makkelijker en nuttiger maken.

Waarom maken we gebruik van cookies?
Voor verschillende doeleinden maken wij gebruik van onze eigen cookies en van cookies geleverd door andere partijen. We gebruiken ze bijvoorbeeld om je te helpen met het aanmelden, om je gegevens te beschermen en om de advertenties die jij ziet relevanter te maken.

Welke cookies gebruikt HabMoon?
Hieronder vind je een overzicht van de soorten cookies die wij gebruiken. In ons privacy beleid staat uitgelegd hoe we jouw privacy beschermen door het gebruik van cookies en andere informatie. De specifieke namen van de cookies en andere soortgelijke technologieën die wij gebruiken kunnen van tijd tot tijd veranderen, maar deze zullen in het algemeen tot de volgende categorieën behoren:
  • Gebruik: Gebruikers cookies helpen mee om de website goed te laten functioneren en bezorgen de service die de bezoeker verwacht, zoals het bezoeken van de webpagina's of toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet goed functioneren (de voorkeuren-, laad processen- en sessie status-cookies behoren ook tot deze categorie).
  • Reclame: Wij maken gebruik van cookies om reclame aantrekkelijker te maken voor de gebruikers en daarnaast waardevoller te maken voor de uitgevers en adverteerders. Zo mogen wij bijvoorbeeld cookies lezen om jou advertenties te laten zien op HabMoon of andere websites die bij jouw interesses horen. Wij mogen ook gebruik maken van een cookie om te zien wie een advertentie op HabMoon heeft gezien en later de website van de adverteerder heeft bezocht. Ook onze partners kunnen gebruik maken van cookies of een ander soortgelijke technologie om te bepalen of we een advertentie hebben laten zien, wat de resultaten waren en ons informatie geven over de interactie tussen de gebruiker en de adverteerder. We kunnen ook werken met een partner om jou een advertentie te laten zien op of buiten HabMoon, bijvoorbeeld nadat je een partner website of app hebt bezocht en hierbij gebruik hebt gemaakt van cookies, lokale opslag op je apparaat of andere soortgelijke technologieën. Onze advertentiepartners zijn Adsense, Doubleclick en Google Adwords (ontwikkeld door Google, Inc.).
  • Analytics: Dit soort cookies worden gebruikt om te begrijpen, verbeteren en om producten en services te onderzoeken, ook wanneer je HabMoon of andere websites of apps vanaf een computer of mobiel apparaat bezoekt. Onze partner hiervoor is Google Analytics (ontwikkeld door Google, Inc.)
  • Social plug-in content en Social plug-in tracking cookies: Onze website kan één of meerdere van de plug-in modules bevatten. Social plug-in module staat toe dat gebruikers van sociale netwerken informatie kunnen delen met vrienden (en bieden ook andere gerelateerde functies aan, zoals het publiceren van reacties). Deze plug-ins slaan cookies op en hebben toegang tot deze cookies op de gebruikers computer, waardoor sociale netwerken hun leden kunnen identificeren wanneer ze interactie hebben met deze plug-ins. Onze social plug-in partners zijn onder andere Twitter en Facebook.
Hoe kan ik de cookies verwijderen?
Je hebt bij de meeste web browsers de mogelijkheid om cookies uit te schakelen of te verwijderen en in sommige gevallen kunnen de cookies in de toekomst geblokkeerd worden door bepaalde instellingen aan te passen. Elke browser die je gebruikt moet apart ingesteld worden; de verschillende browsers hebben hiervoor verschillende functie en opties. Door te kiezen om de cookies uit te schakelen, kan het zijn dat je niet volledig van de site profiteert (bijvoorbeeld een gedeelte of zelfs de hele website werkt dan niet altijd zoals het hoort).

Hieronder vind je meer informatie over het verwijderen of uitschakelen van cookies:
Firefox: https://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-in-en-uitschakelen-websites-voorkeuren
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl
Safari: http://support.apple.com/kb/PH17191?viewlocale=nl_NL
Opera: http://help.opera.com/Windows/12.10/en/cookies.html

Wijziging van deze Verklaring
HabMoon behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen in deze Cookie Verklaring. Elke aanpassing zal op deze pagina worden gepubliceerd. Wij raden je aan deze Cookie Verklaring geregeld te raadplegen, zodat je altijd van de inhoud van de geldende Cookie Verklaring op de hoogte bent.

Deze Cookie Verklaring is voor het laatst gewijzigd op 31 juli 2015.