HabMoon Helptool
Ben je een HabMoon speler, dan hebben we je Habbienaam nodig om je verder te kunnen helpen. Bent u de ouder/verzorger van een HabMoon speler, dan hebben wij de naam van het account van uw kind nodig.
Kies de optie die jouw vraag het beste omschrijft! Zorg dat je de juiste keuze maakt, dat helpt ons om jou weer sneller te kunnen helpen.
Vul hierboven je vraag of probleem in. (Als je vraag over een verbannen account gaat vul hierbij dan ook de reden van de ban in). Je zult spoedig een antwoord ontvangen van een van onze medewerkers. Vergeet niet onze kennisbank te bekijken voor je ons een bericht stuurt, veel vragen worden hier al beantwoord.
Hoe snel krijg ik antwoord?
HabMoon Eendjes FAQ Natuurlijk wil iedereen zo snel mogelijk antwoord krijgen op zijn of haar vraag. Bij HabMoon proberen wij jouw vraag altijd binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Om echter nog sneller antwoord van ons te krijgen is het goed om duidelijk je vraag te stellen, zodat we in één bericht antwoord kunnen geven.
Korte vraag en snel antwoord nodig?
Als je een simpele vraag hebt over bijvoorbeeld het Hotel of over hoe iets werkt is het handig om het eerst bij een andere Habbie in het Hotel te vragen (dit kan onder andere bij onze Moderators). Is het antwoord op je vraag daar niet duidelijk of niet te vinden? Dan kan je ons via Twitter een tweet sturen of een DM op Instagram, wij zullen zo snel mogelijk proberen je vraag te antwoorden.