Loyaliteitskronen
HabMoon Help De loyaliteitskronen zijn speciale kledingstukken die je automatisch ontvangt, afhankelijk van de leeftijd van je account. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen geplaatst zodat je helemaal duidelijk weet hoe de loyaliteitskronen werken.

Vraag: Mijn account bestaat 5 jaar en ik heb de 2 jarige en 4 jarige Kroon ontvangen. Ontvang ik over een jaar dan de 6 jarige Kroon?
Antwoord: Ja. De kronen zullen permanent in het hotel verspreid worden. Dus, als je account 5 jaar bestaat zal je over een jaar je 6 jarige Kroon ontvangen.

Vraag: Waar kan ik mijn ontvangen Kroon vinden?
Antwoord: Zodra je HabMoon account de vereiste mijlpaal heeft bereikt, ontvang je zodra je het Hotel binnenstapt de Kroon automatisch in je inventaris.

Vraag: Mijn account bestaat meer dan 2 jaar maar ik ontvang geen Kroon, hoe kan dit?
Antwoord: Het is verplicht dat je een geverifieerd e-mailadres hebt om je kroon/kronen te kunnen ontvangen. Via de Instellingen-pagina van jouw HabMoonaccount kan je jouw e-mailadres bevestigen.

Vraag: Ik heb meerdere accounts, ontvangen alle accounts de kronen?
Antwoord: Ja, maar voor elk account geldt dat de Kroon pas zal worden uitgedeeld bij het behalen van de 2, 4 of 6 jarige mijlpaal.

Vraag: Als mijn account ouder dan 6 jaar is, ontvang ik dan alle drie Loyaliteitskronen?
Antwoord: Jazeker!

Vraag: Zijn de kronen ruilbaar, recyclebaar of verkoopbaar via de Marktplaats?
Antwoord: Nee. De Loyaliteitskronen zijn speciaal voor jouw account en je kan ze dragen of als decoratie in jouw HabMoonkamer zetten.