Aankopen zonder toestemming, wat nu?
HabMoon Help Regels en limieten m.b.t het kopen van Sterren
Wanneer spelers Sterren willen kopen hebben wij hier regels aan verbonden. Zo is het verplicht om eerst toestemming te vragen aan een ouder. Wij hanteren de volgende maatregelen om overmatige aankopen op HabMoon tegen te gaan:

- Op de website van HabMoon wordt precies uitgelegd wat de Sterren kosten, per betaalmethode.
- Er zijn, waar de betaalmethode het mogelijk maakt, limieten ingevoerd die gebruikers per week kunnen besteden aan HabMoon.
- Op verschillende plaatsen op de website waarschuwen we dat er toestemming van ouders/verzorgers nodig is om Sterren aan te schaffen.
- Er wordt continu gezocht naar nieuwe en goedkopere betaalmethoden, zodat de gebruiker steeds meer waarde voor zijn geld krijgt.
- Er worden voortdurend aanvullende gratis spelelementen toegevoegd en aangeboden in HabMoon.

Mijn kind heeft toch Sterren gekocht zonder mjin toestemming, wat nu?
Als uw kind onverhoopt toch onze adviezen en maatregelen negeert en zonder uw toestemming Sterren koopt, kunt u contact opnemen met de HabMoon Helptool. Wij kunnen u namelijk adviseren op het gebied van betaalmethodes en het blokkeren hiervan. Zo kunnen wij u onder andere helpen met het blokkeren van de telefoonnummers van onze service en, indien u dit wenst, een blokkade zetten op het account van uw kind. Wanneer u contact met ons opneemt zal er zo spoedig mogelijk iemand van onze klantenservice reageren.

Wij kunnen in geen geval eventueel gemaakte kosten terug betalen, let hier a.u.b. op bij het contact opnemen van de klantenservice.