2 Habbie's online
Algemene informatie
help Wat is HabMoon?
HabMoon een virtueel Hotel voor jongeren van 8 tot 18 jaar. HabMoon is een omgeving waarin jongeren elkaar kunnen ontmoeten, samen activiteiten kunnen organiseren en games kunnen spelen. Het sociale aspect heeft de boventoon in alle activiteiten die in het hotel worden georganiseerd.

Kost HabMoon geld?
Het spelen van HabMoon is gratis. Je kunt gratis alle kamers bezoeken, Quests behalen en chatten met je vrienden. Je kunt er voor kiezen om gebruik te maken van aanvullende functies zoals zeldzame meubels, extra huisdieren of een HabMoon VIPlidmaatschap. Als je hiervan gebruik wilt maken, dan doe je dit met "Sterren". Deze koop je met echt geld. Wij werken zonder abonnementen, dus als je eenmaal Sterren hebt besteld ben je niet verplicht dit nogmaals te doen.

Vanaf welke leeftijd mag ik HabMoon spelen?
De doelgroep van HabMoon is gericht op jongeren tussen de 8 en 18 jaar, maar iedereen met goede intenties is welkom! Wanneer je jonger bent dan 12 jaar en HabMoon wil spelen raden wij je aan dit altijd eerst even met je ouders te overleggen zodat zij ook kunnen kijken wat HabMoon precies is.

Mijn ouders hebben nog vragen, waar kunnen we terecht?
Wanneer je ouders nog vragen hebben over onze community kunnen ze altijd contact opnemen met onze HabMoon Helptool waar de medewerkers met alle plezier hun vragen zullen beantwoorden.