Algemene informatie
HabMoon Help Wat is HabMoon?
HabMoon een virtueel Hotel voor jongeren van 12 tot 18 jaar. HabMoon is een omgeving waarin jongeren elkaar kunnen ontmoeten, samen activiteiten kunnen organiseren en games kunnen spelen. Het sociale aspect heeft de boventoon in alle activiteiten die in het hotel worden georganiseerd.

Meer dan alleen een spel
Het stylen van je avatar naar de laatste modetrends is niet de enige manier waarop je plezier kunt hebben op HabMoon. Wil je de architect van de eeuw zijn en duizelingwekkende gebouwen ontwerpen? Dan zijn de tienduizenden gratis meubels in de Habbie Heijn echt iets voor jou! Wil je laten zien hoe goed je bent in het maken van games en al je vrienden imponeren? Doe dan mee met onze competities! Ben je gek op selfies en grappige foto's? Onze camera-feature staat garant voor onbeperkt plezier!

Wees vooral jezelf
Creativiteit en individualiteit zijn van harte welkom op HabMoon! Andere spelers zullen je geweldig vinden zoals je bent en daar hoef je niet je best voor te doen, wees zoals je bent en laat andere weten wat je mening is en wat je leuk vindt om te doen! Je kan natuurlijk ook nieuwe hobbies ontdekken en een community induiken.

Ontdek je eigen community
Vind je het leuk om te chatten en met vrienden te chillen? HabMoon groepen, forums en rollenspel-communities zijn dan prima startpunten. Meld je aan bij het leger en hijs jezelf in een uniform voor je dienstplicht, doe je cape om en red het universum, trek een gloednieuwe outfit aan en paradeer op de catwalk, kruip in de huid van een verpleegster en red pixellevens. Doe mee en ontdek de eindeloze mogelijkheden!

Altijd beschikbaar om te helpen
De HabMoon website en het hotel worden 24 uur per dag, zeven dagen per week gemodereerd - door ervaren Moderators, maar ook door vertrouwde spelers die je alles kunnen leren om je veilig op HabMoon en het internet te bewegen.

Als populaire online virtuele wereld zijn we trots op onze grondige kennis over online veiligheid, wij volgen hierbij internationale richtlijnen die zijn opgesteld door regeringsgroepen en tienerorganisaties.

Het spelen van HabMoon is gratis
Je kunt gratis alle kamers bezoeken, Quests behalen en chatten met je vrienden. Je hebt de keuze uit tienduizenden gratis meubels om kamers mee in te richten maar je kunt er voor kiezen om gebruik te maken van aanvullende functies zoals zeldzame meubels, extra huisdieren of een HabMoon VIPlidmaatschap. Als je hiervan gebruik wilt maken, dan doe je dit met "Sterren". Deze koop je met echt geld. Wij werken zonder abonnementen, dus als je eenmaal Sterren hebt besteld ben je niet verplicht dit nogmaals te doen.

Vanaf welke leeftijd mag ik HabMoon spelen?
De doelgroep van HabMoon is gericht op jongeren tussen de 12 en 18 jaar, maar iedereen met goede intenties is welkom! Wanneer je jonger bent dan 12 jaar en HabMoon wil spelen raden wij je aan dit altijd eerst even met je ouders te overleggen zodat zij ook kunnen kijken wat HabMoon precies is.

Mijn ouders hebben nog vragen, waar kunnen we terecht?
Wanneer je ouders nog vragen hebben over onze community kunnen ze altijd contact opnemen met onze HabMoon Helptool waar de medewerkers met alle plezier hun vragen zullen beantwoorden.