De HabMoon Kluis

Hee Habbie,

De HabMoon Kluis is terug van weggeweest en zit bomvol nieuwe prijzen! Een prachtige rozen troon, 50 Sterren en een regenboog draak, dit zijn drie van de in totaal twintig beschikbare prijzen die vanaf nu te verkrijgen zijn - maar er is alleen één probleem, wat is nou de kluis code?

De kluis bestaat uit vier willekeurige cijfers tussen de 0 en 9, 0000 misschien? 0001 dan? Hmm.. weet jij wel wat de juiste code is van de HabMoon Kluis? Dan ontvang je één van de prijzen die naast de kluis te vinden zijn direct op jouw account samen met de badge onderaan dit bericht waardoor iedereen kan zien dat jij de kluis hebt gekraakt.

Beveiliger omkopen
De beveiliger van de kluis is de enige die de kluiscodes écht weet, en hoewel hij je vroeger voor geen ster zou hebben geholpen is ook deze beveiliger een dagje ouder geworden en wel toe om net zoals Old aan zijn welverdiende pensioen te beginnen. Maar alles heeft een prijs.. Voor 5 Sterren zal de beveiliger je één cijfer en de plek waar dit cijfer moet staan geven. Het addertje? Het gegeven cijfer kan van elk mogelijke code komen.

Maar zo'n stoere Habbie als jij, Habbie, die heeft toch helemaal geen hulp nodig? Durf jij het aan om voor 5 Tokens per keer de kluis te kraken en deze waardevolle Meubi's aan je collectie toe te voegen? Lukt het je niet? Dan gaat ieder geval wel je Achievement level omhoog.

Kraak de Kluis >>


Kraak de Kluis
Voor het openbreken van de HabMoon Kluis!

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht, wees de eerste!

Pasen in HabMoon: Dragonfly Boerderij
Geplaatst op
Pinguïn VS Rendier - Uitslagen
Geplaatst op
Pinguïn VS Rendier
Geplaatst op
Terugblikken op de laatste dag van 2022
Geplaatst op
De HabMoon Kluis
Geplaatst op
Halloween in HabMoon
Geplaatst op