Halloween in HabMoon

Hee Habbie,

Wij kunnen het nog niet echt geloven maar het is toch echt weer tijd voor de griezeligste maand van het jaar! Dit jaar staat de Halloween campagne in HabMoon in het teken van de gevallen engelen.

De poort naar de onderwereld staat open en de gevallen engelen verdwijnen niet uit HabMoon voor zij hun rust hebben gevonden. Het is een beetje chaotisch met al deze engelen om ons heen maar we maken er het beste van, ze hebben namelijk ook hun interieur uit de onderwereld meegenomen!

De gloednieuwe Gevallen Engelen Meubicollectie is nu te vinden in de Habbie Heijn. Herinner je, je nog het vervloekte hotel, de horrorkermis en het verdwaalde virus? Deze en nog veel meer Halloween collecties van afgelopen jaren zijn ook weer terug en sommige met gloednieuwe uitbreidingen.

Craften met jouw eigen bovennatuurlijk Craft Tafel
Je leest het goed, de Crafting functie is terug in HabMoon! Je kunt de Bovennatuurlijke Craft Tafel vinden onder de Gevallen Engelen categorie in de Habbie Heijn en gebruiken om gloednieuwe Halloween Meubi en Kleding mee te craften. Combineer zwarte veren, vampierflesjes en andere ingrediënten om het gewenste resultaat te krijgen. Wat je precies nodig hebt voor elk Meubi of kledingstuk kan je vinden door dubbel te klikken op jouw eigen Craft Tafel.

Versla een gevallen engel voor beloningen
HabMoon Halloween Gevallen EngelVanaf vandaag t/m Halloween verschijnen er in de openbare ruimtes van HabMoon om de zoveel tijd gevallen engelen, ga er simpelweg voorstaan en begin er alleen of samen met je vrienden zoveel mogelijk op te klikken om deze gevallen engel terug te sturen naar de onderwereld.

Ben jij de Habbie die de laatste slag uitdeelt? Dan kan het zomaar zijn dat je één van de beloningen zal ontvangen waaronder een maand VIPlidmaatschap, 100 Sterren, LTD Zeldzaam en nog veel meer. Als bewijs dat jij een gevallen engel tot rust hebt gebracht ontvang je ook nog eens een Badge om je dapperheid te tonen.

Gratis Halloween Pompoen Hoodie
HabMoon Halloween Pompoen HoodieLog jij in de week voor Halloween, 24 t/m 30 oktober, of tijdens Halloween in op HabMoon en ben je minimaal 5 minuten online? Dan ontvang je helemaal gratis de oranje Halloween Pompoen Hoodie, dit is een zeldzaam kledingstuk dat nooit te koop zal komen en alleen tijdens de Halloween periode te krijgen is.

Ga direct naar HabMoon >>

Wees niet bang, log gewoon in! We kunnen niet wachten tot je onze nieuwe vrienden ontmoet!
Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht, wees de eerste!

Pasen in HabMoon: Dragonfly Boerderij
Geplaatst op
Pinguïn VS Rendier - Uitslagen
Geplaatst op
Pinguïn VS Rendier
Geplaatst op
Terugblikken op de laatste dag van 2022
Geplaatst op
De HabMoon Kluis
Geplaatst op
Halloween in HabMoon
Geplaatst op