HabMoon viert 25 jaar Teletubbies

Hee Habbie,

HabMoon TeletubbiesDeze maand is het 25 jaar geleden dat de vier in babytaal brabbelende wezentjes in Groot-Brittannië het levenslicht zagen. Habbie's die in de jaren 90 zijn geboren zullen het zeker gezien hebben en zaten gehypnotiseerd voor de televisie terwijl hun ouders zich groen, geel, paars en rood ergerden.

Het 25-jarig jubileum van de Teletubbies konden wij niet zomaar voorbij laten gaan en daarom waren er sinds begin deze maand al de nostalgische Teletubbies pakken verkrijgbaar samen met andere exclusieve nostalgische Teletubbieland Meubi. Want zeg nou zelf... wie wilde er nou geen Tubbietoast en Tubbietoetjes proberen?

Nieuwe Teletubbies Meubi en kleding
Voor fans én haters hebben wij vandaag nog één keer een uitbreiding van de Teletubbies Meubi collectie gedaan, 'O-oh!'. In de Habbie Heijn zal je nu onder het kopje 'Nieuwste Collecties' ook nog de Dipsy Hoed, zitzakken, knuffels en haarbanden van Dipsy, Tinky Winky, Laa-Laa en Po vinden.

Vergeet niet om 25 jaar Teletubbies met ons mee te vieren door één of meerdere van de pakken te dragen, je krijgt er nog een Badge bij ook!


Teletubbies Verzamelaar
Voor het verzamelen van de Teletubbies kostuums.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht, wees de eerste!

De HabMoon Kluis
Geplaatst op
Halloween in HabMoon
Geplaatst op
HabMoon Fantasie Dorp
Geplaatst op
HabMoon viert 25 jaar Teletubbies
Geplaatst op
Rommelige Kamerbundel
Geplaatst op
Winter Toverbos
Geplaatst op