Pasen in HabMoon: Dragonfly Boerderij

Hee Habbie,HabMoon Pasen 2024 - Dragonfly Boerderij

We gaan deze maand terug naar de stad Habsterdam! Aan de rand van Habsterdam ligt namelijk een wonderlijke boerderij die vergeten, verlaten en in een staat van verval was. Dat wil zeggen, tot nu!

De Dragonfly Boerderij, zoals het bekend staat, was ooit een bruisend centrum van landbouwactiviteiten en vreugdevolle activiteiten voor de bewoners van Habsterdam. Echter, door de jaren heen raakte de boerderij in de vergetelheid en werd het overwoekerd door de natuur.

Dit paasseizoen staat in het teken van het herontdekken van de magie van Dragonfly. Habbie's worden uitgenodigd om de handen uit de mouwen te steken en de boerderij nieuw leven in te blazen. Een mysterieuze geschiedenis wacht en het is aan de HabMoon community en de inwoners van Habsterdam om de geheimen van Dragonfly te ontrafelen terwijl ze de boerderij herstellen.

Dragonfly Boerderij Meubi
Om in de stemming van de lente en pasen te komen zijn de Paasmeubi van vroeger weer terug in de Habbie Heijn. Daarnaast worden op 4 maart de gloednieuwe Dragonfly Boerderij Meubi beschikbaar, waardoor Habbie's hun creativiteit de vrije loop kunnen gaan laten in het decoreren van nieuwe kamers.

Dragonfly Crafting
HabMoon Pasen 2024 - Mystieke WezenDeze maand heb je de unieke kans om Mystieke Wezens te ontdekken en te laten herleven. Volgens de bewoners van Habsterdam bewoonden deze betoverende wezens ooit de Dragonfly Boerderij, en het is nu aan jou om om deze betoverende wezens weer tot leven te wekken op de bruisende Dragonfly Boerderij. ✨

Meer details over deze mogelijkheid volgen in een later nieuwsbericht.

Zeldzame Bloemen Huifkar
Grijp deze kans om de lente te verwelkomen met een vleugje mysterie en pracht. Haal de Zeldzame Bloemen Huifkar, ooit een van de kenmerkende items te vinden op de Dragonfly Boerderij, vandaag nog in de Habbie Heijn en dompel jezelf onder in de betoverende sfeer van Dragonfly.

De Zeldzame Bloemen Huifkar is nu tijdelijk verkrijgbaar!


Bloemen Huifkar
Verwelkom de lente op de Dragonfly Boerderij

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht, wees de eerste!

Pasen in HabMoon: Dragonfly Boerderij
Geplaatst op
Pinguïn VS Rendier - Uitslagen
Geplaatst op
Pinguïn VS Rendier
Geplaatst op
Terugblikken op de laatste dag van 2022
Geplaatst op
De HabMoon Kluis
Geplaatst op
Halloween in HabMoon
Geplaatst op