Pinguïn VS Rendier

Hee Habbie,

HabMoon Pinguin VS Rendier ChallengeDe kerstperiode mag dan wel voorbij zijn maar de rendieren in HabMoon zijn echt nog niet van plan zich weer een jaar in een hoekje van de Habbie Heijn te laten zetten; de Pinguïns in het Winter Resort zijn het hier niet helemaal mee eens, nu is het hun tijd om de komende maand in de spotlights te staan!

Ook de HabMoon Staff heeft door deze twee dieren een onderlinge discussie; “Wie heeft er eigenlijk gelijk?” zegt Melvinneke, “Zijn rendieren meer gericht op kerst en pinguïns op de winter?” hoor je xPhae zeggen, “Maakt het eigenlijk uit?” roept xGlenn.

De Rendieren en Pinguïns zijn het er niet mee eens en roepen; laat de Habbie's beslissen! Best een goed idee om ze samen in de spotlights te zetten, toch?

Pinguïn VS Rendier Community Challenge
Via jouw eigen persoonlijke pagina heb je rechtsonder de keuze om te kiezen tussen de verschillende teams. Ga je voor team Pinguïn of team Rendier? Heb je een keuze gemaakt? Goed gedaan! Dan belonen wij je meteen met 5 Sterren en de bijbehorende team Badge.


Team Pinguïn
In de winter strijd ik voor team Pinguïn!


Team Rendier
In de winter strijd ik voor team Rendier!HabMoon Crafting
HabMoon Rendier RugzakHet stopt niet bij enkel een team te kiezen! Crafting speelt namelijk ook een grote rol tijdens deze campagne. Zowel voor Team Pinguïn als Team Rendier is er een speciale Craft tafel beschikbaar, door deze Meubi's te kopen in de Habbie Heijn, in jouw eigen kamer te zetten en er dubbel op te klikken kan je een heleboel nieuwe Meubi's en kledingstukken maken met de bijbehorende ingrediënten.

Crafting Ingrediënten
HabMoon Craft IngrediëntenDe ingrediënten zijn deze keer op een iets andere manier te verzamelen; je krijgt van ons voor elke twee uur dat je online bent een Winters Cadeau, door deze open te breken heb je de mogelijkheid om de ingrediënten te verzamelen van beide teams en zo de bijbehorende Meubi's te craften. Maar ook in het Winter Resort en bijbehorende event kamers liggen Luxe Winter Cadeau's verborgen. Deze kunnen door elke Habbie worden opengebroken, ben jij degene die de laatste klik geeft? Dan ontvang jij de inhoud van dit cadeau.

Community Challenge Punten
Aan het einde van deze Community Challenge zullen alle verzamelde punten van elk team bij elkaar worden opgeteld en dit zal bepalen welk team uiteindelijk zal hebben gewonnen. Maar elke uitdaging heeft verschillende scores, daarom zie je hieronder nog even een duidelijk overzicht.

Puntenschema is niet langer beschikbaar. Deze campagne is afgelopen.

Community Challenge Prijzen
HabMoon Pinguin TrofeeHeeft aan het einde van deze campagne jouw gekozen team gewonnen? Dan ontvangt elk actieve teamlid 25 Sterren, 500 Tokens, een maand VIPlidmaatschap en een gouden trofee en winnaarsbadge van het gewonnen team om voor altijd te laten zien dat jullie team heeft gewonnen.

Laat deze winterse strijd beginnen!

Ga direct naar HabMoon >>

Kies een team >>
Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht, wees de eerste!

Pasen in HabMoon: Dragonfly Boerderij
Geplaatst op
Pinguïn VS Rendier - Uitslagen
Geplaatst op
Pinguïn VS Rendier
Geplaatst op
Terugblikken op de laatste dag van 2022
Geplaatst op
De HabMoon Kluis
Geplaatst op
Halloween in HabMoon
Geplaatst op