MoonVinci

Hee Habbie,

Je hebt vast wel eens van MoonVinci gehoord, hij is namelijk een beroemd kunstenaar in HabMoon! Vaak maakt hij portretten van andere Habbie's of bestaande schilderijen geeft hij zijn eigen kenmerken. Om deze grote kunstenaar te kunnen ere heb ik gisteren contact gezocht met MoonVinci en gezegd dat hij zijn mooiste meesterwerk tot nu toe mag showen in een ere galerie.

Dat had ik misschien beter niet kunnen doen.. MoonVinci heeft vandaag namelijk contact met mij gezocht en door mijn bericht voelde hij zich zo onderdruk gezet dat hij zijn meesterwerk nu kwijt is geraakt.. Hij heeft overal gezocht, in elk hoekje, tussen alle meubels, achter stapels andere kunstwerken maar helaas, niks gevonden. Inmiddels is hij zo verstrooid en zenuwachtig dat hij zijn eigen gang niet meer in durft.

Maar gelukkig ken ik een Habbie die MoonVinci vast willen helpen, jij! Ga op zoek in een gang vol obstakels, loop over de juiste tegels, zit op de juiste stoelen, vind de juiste hendels en zoek de juiste kleurtjes verf.. Is dat het enige? Wie zal het zeggen, mij is het nog niet gelukt om aan het einde van de gang te raken, maar jou lukt het vast en zeker!

MoonVinci heeft beloofd alle Habbie's die hem helpen te belonen, ze krijgen namelijk allemaal een speciale bonuszak met één van zijn eerdere werken erin en ook onderstaande Badge.


MoonVinci
Ik ben een echte kunstenaar!


Klik hier om naar de kamer te gaan >>

Veel succes!
Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht, wees de eerste!

Pasen in HabMoon: Dragonfly Boerderij
Geplaatst op
Pinguïn VS Rendier - Uitslagen
Geplaatst op
Pinguïn VS Rendier
Geplaatst op
Terugblikken op de laatste dag van 2022
Geplaatst op
De HabMoon Kluis
Geplaatst op
Halloween in HabMoon
Geplaatst op