4 Habbie's online

Vaarwel 2019, welkom 2020!

Wat staat er in 2020 allemaal te gebeuren? Lees snel verder om erachter te komen!

Hee Habbie's,

Over enkele uren zullen de champagne glazen klinken, zal het vuurwerk nog harder zijn en nemen wij met zijn allen afscheid van 2019 terwijl we proosten op een gloednieuw jaar, een nieuw decennium, 2020.

Club Maskers
Nu op de laatste dag van dit jaar hebben wij speciaal voor onze HabMoon Clubleden gloednieuwe "Club Maskers" toegevoegd, dit zijn twaalf maskers die een throwback geven aan campagnes die afgelopen jaren op HabMoon hebben plaatsgevonden. Deze maskers zijn te vinden onder de 'HabMoon Club'-tab in de Habbie Heijn.Nieuwe feestelijke kleding
Speciaal voor nieuwjaar zijn de speciale kraakbare cadeaupakketten terug in de Habbie Heijn, samen met een gloednieuw pakket! De bolhoeden, kroontjes, en gloednieuwe feestelijke gilets zijn te vinden in de 'Zeldzaams'-tab (inclusief Badge)!

De designers hebben daarnaast ook nog een nieuw Gouden Accessoires Pakket V5 gemaakt, deze is te vinden in de Kledingshop bij accessoires voor de goedkope prijs van 18 HabMoon Credits, je krijgt alle negen nieuwe accessoires wanneer je het pakket aanschaft!Wat gaat er allemaal gebeuren in 2020?
Nieuwe campagnes, nieuwe kleding, nieuwe meubelcollecties, nieuwe competities, nieuwe medewerkers en nog veel meer!

Naast dit alles is misschien nog wel de belangrijkste gebeurtenis dat HabMoon een hele make-over gaat krijgen, dit heeft te maken met dat de browser-plug-in waar HabMoon op draait, Flash Player, vanaf eind 2020 permanent zal worden uitgeschakeld op de meest gebruikte browsers. Achter de schermen wordt daarom druk gewerkt aan een volledig nieuw HabMoon waar de komende tijd meer bekend over zal worden gemaakt. Heb jij nog geweldige idee├źn om dit een top versie te laten worden? Laat het ons dan vooral weten via de 'Feedback'-knop bovenaan, in de HabMoon Discord, of door een Medewerker in het Hotel aan te spreken.

Voor nu, goed opletten met vuurwerk, drink genoeg drankjes ;) en dan zien we jullie volgend jaar weer!

- Alvast een gelukkig nieuwjaar namens;
Lysanne & Laurens, Hotel Manager
Old, but Gold
xPhae & Melvinneke, Moderators
xGlenn, Event-Manager
Geplaatst op: 31 december 2019
Reacties (2)
1-jan-2020 19:51
Een voorspoedig 2020 allemaal!
31-dec-2019 18:32
Gelukkig nieuwjaar allemaal!