De ware liefde van Doornroosje

Doe mee aan het parcours van de schone slaapster en breng prins Filip naar zijn ware liefde toe..

Inmiddels is het al 16 jaar geleden dat Aurora werd geboren en Malafide een vloek over haar had uitgesproken nadat zij niet was uitgenodigd op het feest ter gelegenheid van Aurora haar geboorte; wanneer Aurora zestien jaar zal worden zal zij sterven door zich te prikken aan een spinnewiel. Gelukkig wisten de drie feeën de vloek minder erg te maken en ervoor te zorgen dat Aurora niet zal sterven door zich te prikken maar wel in een diepe slaap zal vallen tot het moment dat haar ware liefde haar zal kussen.

Haar zestiende verjaardag is afgelopen week geweest en zoals de vloek voorspeelde heeft Aurora zich geprikt aan het spinnewiel en is in diepe slaap gevallen, gelukkig waren de feeën in de buurt en hebben zij haar meegenomen naar een afgelegen huis in het bos en hernoemd naar Doornroosje, zodat niemand weet dat Aurora daadwerkelijk nog leeft.

Het is nu aan prins Filip om de vloek te verbreken waarbij jij hem moet helpen!


Wat moet je doen?

Bezoek het huis in het bos (te vinden in de HabMoon Navigator) en wacht in de rij tot je aan de beurt bent (iedereen denkt tegenwoordig dat ze de ware liefde van een prinses kunnen zijn). Is het zover? Stap dan samen met prins Filip het huis binnen en ga opzoek naar de juiste hendel. Maar let hierbij goed op, als jij niet de juiste persoon bent om prins Filip te helpen dan zal het zomaar kunnen dat je hier al af zal gaan.

Als het je gelukt is om naar de volgende kant te komen zal je opzoek moeten gaan naar enkele vraagstukken en hierbij het juiste antwoord moet geven. De feeën zullen jou antwoorden beoordelen en bepalen of jij naar het volgende deel mag.

Wanneer alle drie de feeën je antwoord hebben goedgekeurd mag jij samen met prins Filip de Waterval Teleport instappen waarna jullie de juiste weg naar de slaapkamer van Doornroosje zullen moeten vinden. Gevonden? Goed gedaan! Je kan nu lekker gaan uitrusten en je beloning ophalen terwijl prins Filip een kus aan Doornroosje zal geven en zo de vloek zal verbreken.


Doornroosje
Ik heb de vloek verbroken en ervoor gezorgd dat Doornroosje wakker is gekust


Klik hier om naar de kamer te gaan >>

- Melvinneke
Geplaatst op: 26 juli 2019
Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht, wees de eerste!