Bohemian Festival - Artiest zoeken

Weet jij welke artiest als allerlaatste zal optreden tijdens het Bohemian Festival! Doe mee en ga op zoek naar de hints..

Hee daar Habbie's,

Na meer dan een maand vol verschillende spelletjes en evenementen, het sparen van verf en materialen, het uitproberen van nieuwe outfits en het sparen van Zeldzaams en Badges komt het Bohemian Festival toch echt tot zijn einde. Gelukkig is er speciaal voor ons nog één artiest overgevlogen om een optreden te geven op het virtuele festival. Wie dat is? Daar moet je zelf achter gaan komen!

Haal nog eenmalig je Bohemian Festival Ticket tevoorschijn, stap in de 'Bohemian Festival - Artiest zoeken' kamer (te vinden in de HabMoon Navigator of via de directe link onderaan dit bericht) en ga op zoek naar de aanwijzingen wie deze bekende artiest zou kunnen zijn.


Wat moet je doen?

Doorzoek de 'Bohemian Festival - Artiest zoeken' kamer voor aanwijzingen over welke artiest het laatste optreden tijdens het Bohemian Festival zal gaan geven.. Denk jij te weten wie het is? Stap dan het podium op, plaats jezelf op de ringplaat en zeg je antwoord in de microfoon.

Heb je het goed? Dan zal je worden beloond met onderstaande Badge.


Festival Artiest
Ik heb de aanwijzingen gevolgd en weet wie er komt optreden!


Klik hier om naar de kamer te gaan >>

Veel succes!

- Briann, Moderator
Geplaatst op: 28 augustus 2019
Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht, wees de eerste!