Bohemian Festival - Puzzelbox!

Tijd om even weg te gaan van het festival mainstage terrein en een spelletje te spelen. Doe jij ook mee?

Hee Habbie's,

Deze zomer staat HabMoon in het teken van het Bohemian Festival! Een waar hippie festijn waar geen outfit te gek is en iedereen zichzelf kan zijn. Tijdens dit festival worden verschillende activiteiten gehouden, om deel te nemen aan deze activiteiten heb jij een Festival Ticket nodig. Deze is helemaal gratis op te halen via de 'Bohemian Festival - Tickets' kamer in de HabMoon Navigator.

Activeer je ticket door deze als een actieve Badge te dragen en zo overal toegang te krijgen.


Puzzelbox

Even weg van de mainstage en de minder bekende optredens bekijken of een spelletje doen? Genoeg keus op het Bohemian Festival! Tijd voor een spelletje..


Wat moet je doen?

In de 'Bohemian Festival - Puzzelbox!' kamer sluit je aan bij de rij en wacht je tot je aan de beurt bent. Is het zover? Dan kan je beginnen met het duwen van de Puzzle Box over het podium heen tot je het einde haalt. Onderweg kom je een aantal zichtbare en onzichtbare obstakels tegen die je Puzzle Box tijdelijk kunnen blokkeren, je Habbie kunnen terugsturen of zelfs helemaal opnieuw kunnen laten beginnen.

Wanneer je de Puzzle Box binnen de tijd naar het einde om het spel kan duwen ontvang de onderstaande 'Puzzelbox'-Badge en een speciale prijs.


Puzzelbox
Voor het spelen van de puzzelbox minigame tijdens het Bohemian Festival


Klik hier om naar de kamer te gaan >>

- Laurens, Hotel Manager
Geplaatst op: 6 augustus 2019
Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht, wees de eerste!