Bohemian Festival - Vriendentent

Het festival gaat gewoon door maar het is toch echt tijd om even uit te rusten. Waar ga jij slapen en nog belangrijker; waar slapen je vrienden?

Hee Habbie's,

Deze zomer staat HabMoon in het teken van het Bohemian Festival! Een waar hippie festijn waar geen outfit te gek is en iedereen zichzelf kan zijn. Tijdens dit festival worden verschillende activiteiten gehouden, om deel te nemen aan deze activiteiten heb jij een Festival Ticket nodig. Deze is helemaal gratis op te halen via de 'Bohemian Festival - Tickets' kamer in de HabMoon Navigator.

Activeer je ticket door deze als een actieve Badge te dragen en zo overal toegang te krijgen.


Vriendentent

Leuk hoor al die muziek op het Bohemian Festival, maar nu de avond valt wil je toch lekker kunnen slapen. Over slapen gesproken.. waar slapen je vrienden eigenlijk?


Wat moet je doen?

In de 'Bohemian Festival - Vriendentent' kamer krijg je elke keer 30 seconde de tijd je vrienden te vinden die verspreid zijn over 5 andere tenten op het festival terrein, laat weten dat jij in de luxe festival tent slaapt door in elke vriendentent een briefje achter te laten; dit doe je simpelweg door zelf even in de juiste tent te gaan liggen.

Gelukt? Ga dan snel door naar je eigen tent om eindelijk echt te gaan slapen. Laat 5 briefjes achter in de juiste tenten en ontvang de onderstaande 'Waar zijn je vrienden?'-Badge en een speciale prijs.


Waar zijn je vrienden?
Je hebt alle tenten gevonden op het festivalterrein!


Klik hier om naar de kamer te gaan >>

- Laurens, Hotel Manager
Geplaatst op: 29 juli 2019
Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht, wees de eerste!