Bohemian Festival - Sing It!

Hoe zit het met jouw muziekkennis en weet je eigenlijk wel wie dat ene bekende nummer zong? Tijdens het Bohemian Festival kom je erachter!

Hee Habbie's,

Deze zomer staat HabMoon in het teken van het Bohemian Festival! Een waar hippie festijn waar geen outfit te gek is en iedereen zichzelf kan zijn. Tijdens dit festival worden verschillende activiteiten gehouden, om deel te nemen aan deze activiteiten heb jij een Festival Ticket nodig. Deze is helemaal gratis op te halen via de 'Bohemian Festival - Tickets' kamer in de HabMoon Navigator.

Activeer je ticket door deze als een actieve Badge te dragen en zo overal toegang te krijgen.


Sing It!

Klassiek, pop, rock, jazz en nog veel meer; muziek. Dagelijks worden er miljoenen nummers gestreamd en voor tientallen uren weer geüpload. Maar hoe zit het eigenlijk met jouw muziekkennis en weet je eigenlijk wel wie dat ene bekende nummer zong? Of de titel?


Wat moet je doen?

In de 'Bohemian Festival - Sing It!' kamer bevat elke ringplaat een nieuw nummer. Door de vloerhendel over te halen zal een deel van het nummer dat wij zoeken activeren en is het aan jou om dit nummer te herkennen.

Denk je te weten wie de zanger, zangeres of de groep is die dit nummer zingt? Typ dan het antwoord als Naam - Nummer.

Heb je het goed? Dan ga je door naar de volgende! Raad alle nummers en ontvang de onderstaande 'Sing It!'-Badge en een speciale prijs.


Sing It!
Voor het raden van alle nummers tijdens het Bohemian Festival.


Klik hier om naar de kamer te gaan >>

- Laurens, Hotel Manager
Geplaatst op: 17 juli 2019
Reacties (1)
23-jul-2019 13:54
oh, creatief