Bohemian Festival

Fleurige meubi, prachtige hippie kleding en natuurlijk muziek. Ben jij klaar voor het festival?

Hee Habbie's,

Je kan er niet meer onderuit komen; festivals. Door heel de wereld vinden in de zomer te gekke festival plaats en zo ook in HabMoon, het Bohemian Festival!

Maar het bohemian festival is meer dan alleen een festival, het zijn gloednieuwe meubels, zeldzaams, handgemaakte kleding, muziek, craften en.. events!


Bohemian Festival Crafting

Ga snel HabMoon binnen want de crafting materialen zijn GRATIS voor jou! Voor elke 60 minuten die je deze maand actief in HabMoon door zal brengen ontvang je patroonboeken, naaimaterialen en groene of paarse verf.

De gekregen materialen kan je in combinatie met de Festival Schildersdoos gebruiken om nieuwe Bohemian Festival kleding te craften (en hiermee ook nog eens een nieuwe badge te behalen samen met een berg Tokens en Achievementscore). Maar naast dit alles kan je schildersdoos ook gebruiken om de roze festival meubi een nieuw kleurtje te geven. Zie de afbeelding hieronder om te zien wat je nodig hebt en wat je ermee kan craften:


Gebruik de commando :crafting in het Hotel voor alle informatie over craften in HabMoon.
Nieuwe kledingitems

Naast dat je een stapel nieuwe kledingitems kan craften zijn er natuurlijk ook gewoon een aantal direct beschikbaar in de 'Kleding'-tab van de Habbie Heijn. Hier zal je de Bohemian Dreadlocks, Schoudertas, Heuptas, Vlotte Shirt, Bikini en de Bloemetjesbaard vinden en misschien kom jij deze maand ook plotseling opeens de ontzettend coole Regenboog Krullen tegen.


Bohemian Competities en spelletjes

We hebben een aantal leuke competities en spelletjes samengesteld die je echt niet wilt missen deze maand.
Houd de website en het Hotel goed in de gaten en mis niet de kans om een stapel Festival-geïnspireerde badges te winnen samen met Sterren en zelfs een meubel van jouw eigen Habbie.

Zoals je kan zien is er genoeg te doen! Log snel in en speel met ons mee!

- HabMoon Medewerkers
Geplaatst op: 13 juli 2019
Reacties (1)
14-jul-2019 12:48
Veel plezier allemaal!!!