41 Habbie's online

Paaseieren zoeken

Pasen mag dan wel voorbij zijn, maar nog niet alle eieren zijn gevonden! Tijd om de laatste te zoeken, laten we beginnen..

Activiteit

HabMoon Paaseieren zoeken 2019 introductieDe paashaas heeft afgelopen dagen over de gehele wereld eieren verstopt, zoveel zelfs dat niet alle eieren nog zijn gevonden! Om de paashaas niet voor niets te hebben laten verstoppen hebben wij onze hulp aangeboden om de laatste te vinden.

Hoewel de paashaas niet precies meer weet hoeveel het er precies zijn, weet de paashaas wel dat alleen de twee Meubi genaamd "Mandje met eieren" correct zijn, de rest van de mogelijke eieren zijn puur als paasdecoratie.

Wanneer je alle "Mandje met eieren" Meubi hebt geteld, controleer dan nogmaals alle plekken, vanaf het hoge gras tot de top van de bomen. Je kan maar eenmalig een inzending doen via het inzendingsformulier in de kamer.

Kamer informatie


Eigenaar: Laurens
Kamer naam: Paaseieren zoeken

De kamer is ook te vinden onder de 'Hotel'-tab in de HabMoon Navigator of gebruik de link onderaan dit bericht om direct de kamer te betreden.

Beloningen

HabMoon Paaseieren zoeken 2019 beloningen1e plek - 50 Sterren, 250 Tokens, zeldzaam Betoverd Ei en "Paaseieren zoeken winnaar"-Badge.

2e plek - 25 Sterren, 150 Tokens, zeldzaam Betoverd Ei en "Paaseieren zoeken winnaar"-Badge.

3e plek - 10 Sterren, 100 Tokens, groen breekbaar ei en "Paaseieren zoeken winnaar"-Badge.

Alle deelnemers die de competitie regels volgen worden beloond met de 'Deelnemers'-Badge!


Paaseieren zoeken winnaar
Voor het vinden van alle verstopte eieren.Paaseieren zoeken deelnemer
Voor een poging doen tot het tellen van alle verstopte eieren.


Competitie regels

HabMoon Paaseieren zoeken 2019 regels• Één inzending per persoon, gebruik van dubbelaccounts is diskwalificatie aan deze competitie.
• Alleen de Meubi genaamd "Mandje met eieren" moet je tellen, niet de andere Meubi's waar een ei zichtbaar is of dit in de naam hebben.
• Tel niet de eieren in de mandjes, één mandje staat gelijk aan één ei.
• Zorg ervoor dat je het juiste aantal eieren hebt geteld voor je het formulier instuurt, je inzending kan achteraf niet gewijzigd worden!
• Je e-mailadres moet bevestigd zijn om het inzendingsformulier zichtbaar te krijgen.
• Je mag een screenshot maken van de kamer, alle gevonden eieren omcirkelen en deze uploaden naar imgur.com om een extra beloning te ontvangen.
• De drie winnaars zullen worden gekozen door het juiste aantal te hebben of het dichtstbijzijnde antwoord. Bij meerdere juiste inzendingen zal een toevalsgenerator worden gebruikt om de drie plekken in te vullen.

Je kan meedoen aan deze competitie t/m zondag 28 april.


Klik hier om naar de kamer te gaan >>
Na een minuut in de kamer te zijn zal het inzendingsformulier verschijnen.

- Laurens, Hotel Manager
Geplaatst op: 24 april 2019
Reacties (2)
27-apr-2019 12:27
aw cute
26-apr-2019 19:41
succes!