37 Habbie's online

Het Grote Mini-Parcours

Het Mini-Parcours gemaakt door Habbie's, voor Habbie's!

Hey daar Habbie's,

Eindelijk is het event met de Mini-Parcours af! Alle deelnemers zijn aanwezig geweest op HabMoon zodat ik hun Mini-Parcours kon verbinden met de andere Mini-Parcours kamers. Het event met de Mini-Parcours word niet gemakkelijk, want de Mini-Parcours zijn van uitstekende kwaliteit. Eens zien wie dit vreselijk lastige event zal behalen...


De deelnemers:

De volgende deelnemers hebben uitstekend goed hun best gedaan, want dit event is van hele goede kwaliteit en je kunt zien dat er veel werk in heeft gezeten. Ik heb het over de volgende Habbie's:

HER0
isiebet
Joanneke
Kimberly
XLauraXXX
xPhae

Ik sta versteld van jullie Mini-Parcours. Jullie Mini-Parcours kamers voldeden allemaal aan de regels en daarom zitten jullie Mini-Parcours allemaal in dit evenement verwerkt.


Beloningen

Alle deelnemers die meedoen aan dit evenement en die het einde van het parcours halen worden beloond met onderstaande badge.


Het Grote Mini Parcours
Ik heb dit lastige event, gemaakt door de Habbie's, succesvol behaald!


Daarnaast ontvangen alle Habbie's ook een willekeurige zeldzame Medewerkers auto.Om te beginnen aan dit evenement klik je op de link hieronder om direct naar de kamer te gaan of de kamer op te zoeken in de 'Hotel'-tab van de HabMoon Navigator. In deze kamer stap je de teleport in om aan het eerste Parcours te beginnen.
Klik hier om naar de kamer te gaan >>

Veel succes <3

- Willy, Event Manager
Geplaatst op: 10 april 2019
Reacties (2)
11-apr-2019 08:00
Succes allemaal
10-apr-2019 16:00
Veel succes