35 Habbie's online

Het gezonken schip

Kan jij het gezonken schip onderzoeken en weer veilig terugkeren?

Hey daar Habbie's,

Wij gingen afgelopen week samen met een aantal Habbie's op vakantie; toen we aangekomen waren zagen we een heel groot schip in de haven liggen, het leek net een piratenschip. We hadden drie dagen dus we maakten drie groepen: De eerste groep ging het stadje bekijken, de tweede groep ging naar een waterpretpark en de laatste groep ging een boottocht maken, om de dag zouden we dit omdraaien.

Lysanne en nog een aantal andere Habbie's gingen de laatste dag de boottocht maken. Toen we al een poosje aan het varen waren viel Lysanne iets op, namelijk dat ze een piratenvlag zag. We vaarden naar de aangewezen plek van Lysanne. En tot onze schrik zagen we dat schip dat aan het begin van de vakantie in de haven lag! Alleen nu was het alleen een rest van het schip; het wrak dus!

We willen het gaan onderzoeken, maar daar hebben wij jouw hulp bij nodig!


Wat moet je doen?

Als eerste moet je de juiste teleport vinden die je naar het volgende parcours leidt. Daarna moet je proberen het roller parcours te behalen. Na al dat staan en geloop wil je misschien even zitten, maar eerst moet je de juiste stoel zien te vinden. Dan is er een groot gedeelte eerst moet je de goede weg op de tegels zien te vinden. In het andere gedeelte van de kamer moet je ook nog het parcours doen met de lastige battle banzai tegels. Als laatste moet je proberen de houten krukjes niet aan te raken. Raak je ze toch aan? Dan begin je weer overnieuw.


Wat verdien je?

Als je dit lastige event toch hebt behaald word je beloond met een leuke badge en een zeldzame Panda-Meubi!


Het gezonken schip
Ik heb succesvol het piraten wrak onderzocht!


Klik hier om naar de kamer te gaan >>

- Willy, Event Manager
Geplaatst op: 22 februari 2019
Reacties (3)
5-mrt-2019 16:44
Leuk, hoor!
23-feb-2019 06:15
Dank je en iedereen ook succes
22-feb-2019 21:24
Succes iedereen!