35 Habbie's online

Habbie van de Maand

Welke Habbie zal er deze maand in het zonnetje gezet worden en zal worden vereeuwigd in het Hotel?

Hee Habbie's,

De "Habbie van de Maand"-competitie is een tijdje weggeweest, maar sinds januari konden jullie allemaal weer een Habbie inzenden die de titel van "Habbie van de Maand" zou moeten krijgen.


Wat is Habbie van de Maand?

Habbie van de Maand is een competitie die elke maand één Habbie voor een hele maand een speciaal plekje op de HabMoon website geeft. De Habbie van de Maand zal willekeurig worden gekozen uit alle inzendingen. De enige voorwaarden voor de inzending is dat deze Habbie een actieve HabMoonspeler is en je natuurlijk een goede reden kan geven waarom deze Habbie het zou moeten worden.


Zijn er prijzen?

Natuurlijk! De Habbie die aan het begin van elke maand word gekozen zal naast de mooie onderstaande badge ook nog worden beloond met 50 Sterren en 500 Tokens. Alsof dat nog niet genoeg is zal de Habbie van de Maand ook nog eens een standbeeld van zijn of haar eigen Habbie ontvangen, zoals hiernaast te zien is, zodat je voor altijd kan laten zien dat jij de eretitel gedragen hebt.


Habbie van de Maand
Mijn Habbie is uitgeroepen tot Habbie van de Maand!
Habbie van de Maand: februari


Jate


Gefeliciteerd! Jij hebt de bovenstaande prijzen ontvangen. Voor je eigen standbeeld zal er contact met je worden opgenomen in HabMoon.

Klik hier om zelf een Habbie in te sturen >>

- Laurens, Hotel Manager
Geplaatst op: 8 februari 2019
Reacties (6)
15-feb-2019 11:21
Gefeliciteerd!!
14-feb-2019 20:40
Gefeliciteerd Jate! Jij verdiend deze zeker!
8-feb-2019 22:29
Gefeliciteerd
8-feb-2019 21:34
gefeliciteerd
8-feb-2019 18:47
Bedankt iedereen!