13 Habbie's online

Verdwaald in Tokyo

Kan jij de weg naar de drukke winkelstraten van Tokyo vinden?

Hee Habbie's,

We zijn met heel HabMoon op vakantie vertrokken naar Tokyo. Tokyo is een hele mooie en grote stad. Nu wilde we toch eens met zijn allen gaan shoppen. Vooral Wendy wou de winkeltjes nog eens binnengaan, met al haar animespulletjes alsof ze er nog niet genoeg heeft gekocht.

Nu we hier toch eenmaal zijn kunnen we er toch maar beter even van profiteren hé. Maar door deze grote stad vind ik het maar moeilijk om de juiste weg naar de winkelstraat te vinden. Misschien kunnen jullie mij helpen?


Wat moet je doen?

Als eerste moet je gaan oversteken op de groene tegels, sta niet op de rode, dan ga je terug! Na al dat wandelen is het misschien wel eens leuk om even uit te rusten op de stoelen, maar je moet jammer genoeg wel doorgaan anders kom je er niet. Na al dat zitten gaan we maar wat sneller met die rollers, loop eroverheen om aan de overkant te komen.

Onderweg zal je een stapel Banzai teleporters tegenkomen die je volgens de gids zullen brengen naar een afgelegen straatje die er niet echt leuk uitziet, we moeten hier maar snel onze weg uit de straat zoeken, veel succes alvast. Doordat er te veel mensen rondlopen in Tokyo hebben ze een geheim weggetje gemaakt hier moet je proberen over te lopen. Zou je de verkeersregels nog kennen, we zullen het dan wel zien zeker? Je moet proberen sneller te zijn dan een teddybeer, pas op dit is niet zo makkelijk als je denkt.


Wat win je?

Als dit jou allemaal gelukt is dan mag je eens lekker uit je bol gaan en krijg je voor al je inzet een badge en een extra cadeautje


Het verdwaalde eendje
Ik heb de weg teruggevonden in Tokyo!


Klik hier om naar de kamer te gaan >>

- xPhae
Geplaatst op: 27 augustus 2018
Reacties (1)
27-aug-2018 19:16
Heel veel succes!