10 Habbie's online

HabMoon in Tokyo!

Deze maand nemen we jullie allemaal mee op reis naar Tokyo. Pak je koffers in en vergeet je paspoort niet!

Japan, het land van de opkomende zon, anime, shiba puppy's, katten, super goed eten en natuurlijk nog veel meer dingen die we jullie deze maand zullen laten zien.

Naast een aantal nieuwe craft-recepten voor Japanse kleding, is er ook een gloednieuwe Tokyo-geïnspireerde meubel collectie, een gratis meubel elk uur en een nieuwe LTD waar we zeker van zijn dat je er helemaal gek op wordt.


Elk uur een Gacha Machine

Ga snel HabMoon binnen want de Gacha Machines zijn GRATIS voor jou! Voor elke 60 minuten die je deze maand actief in HabMoon door zal brengen ontvang je een Gacha Machine, door deze machine in jouw eigen kamer te plaatsen en er dubbel op te klikken ontvang je één van de 10 Tokyo Knuffeltjes.

De Tokyo Knuffeltjes kan je in combinatie met de Craft-O-Bot gebruiken om nieuwe Tokyo kleding te craften (en hiermee ook nog eens een nieuwe badge te behalen samen met een berg Tokens en Achievementscore). Maar naast dit alles kan je de Tokyo Knuffeltjes natuurlijk ook gewoon verzamelen. Zie de afbeelding hieronder om te zien welke knuffeltjes je nodig hebt en wat je ermee kan craften:
Nieuwe kledingitems

Naast dat je een stapel nieuwe kledingitems kan craften zijn er natuurlijk ook gewoon een aantal direct beschikbaar in de 'Kleding'-tab van de Habbie Heijn. Hier zal je de Shogun Helm, Tutu en een Cutie Bril vinden en misschien kom jij deze maand ook plotseling opeens de ontzettend schattige Kitty Rugtas tegen.


Tokyo Competities en spelletjes

We hebben een aantal leuke competities en spelletjes samengesteld die je echt niet wilt missen deze maand.
Houd de website en het Hotel goed in de gaten en mis niet de kans om een stapel Tokyo-geïnspireerde badges te winnen samen met Sterren en zelfs een meubel van jouw eigen Habbie.

Zoals je kan zien is er genoeg te doen! Log snel in en speel met ons mee!

- HabMoon Medewerkers
Geplaatst op: 13 augustus 2018
Reacties (4)
14-aug-2018 19:10
ooooo leuk zeg
14-aug-2018 17:03
Super cooool!
13-aug-2018 20:41
Echt gaaf dit!!
13-aug-2018 18:11
Super tof!