2 Habbie's online

Donnie-Santini is terug!

Deze zomer neemt onze bekende ontdekkingsreiziger Donnie-Santini jou mee op vakantie! Pak je koffers alvast in!

Hee daar Habbie's!

Hier ben ik weer, de enige echte Donnie-Santini! Voor degene die mij nog niet kennen zal ik mij even voorstellen: ik sta bekend als dé ontdekkingsreiziger van HabMoon. Al sinds dat HabMoon bestaat (wisten jullie overigens dat dit bijna 12 jaar is?! Wat vliegt de tijd..) neem ik vele Habbie's mee op mijn spannende avonturen.

Zo heb ik met een heleboel Habbie's in 2007 de ruimte bezocht, hebben we in 2009 de verloren stad van Bensalem ontdekt en heb ik zelfs in 2012 voor een hele inktvissen invasie in HabMoon gezorgd (uhh.. ja, sorry nog daarvoor).

Hoe dan ook, zoals je kan lezen heb ik samen met de Habbie's heel wat meegemaakt en het is nu tijd om iets terug te doen wat hopelijk ervoor zorgt dat HabMoon deze keer wel de Santini-periode schadevrij doorkomt: we gaan op vakantie!


Wat moet ik doen?
Bijna helemaal niks! Alles is al zo goed als geregeld, jij hoeft alleen nog maar je koffer in te pakken, het vliegtuig in te stappen en dan verwacht ik jou zo snel mogelijk op de Driehoekeilanden waar ik op je zal wachten op het Beach Resort.

Ik beloof dat het deze keer geen avontuur zal worden *houd stiekem zijn vingers gekruist* maar gewoon een aantal weken rustig zonnen, af en toe een speciale Santini-Cocktail en lekker duiken.. Over duiken gesproken, vergeet je snorkel set niet want die ga je zeker nodig hebben deze vakantie!

Klik hier om naar het Beach Resort te gaan >>
De kamer is ook te bezoeken via de 'Hotel'-tab in de Navigator

Alvast een fijne vlucht en tot over enkele uren!

- Donnie-Santini, Ontdekkingsreiziger
Geplaatst op: 10 juni 2018
Reacties (7)
20-jun-2018 18:11
leuk en cool
15-jun-2018 08:28
Vet leuk!
11-jun-2018 19:51
Zeer leuk!
11-jun-2018 13:45
LMFAOOOOO
10-jun-2018 21:40
Super de Duper leuk!
10-jun-2018 20:01
Daar had ik al rekening mee gehouden, Bjorn! Jij krijgt namelijk deze vakantie de leiding over de sleutel van mijn Santini-Minibar. Ik weet zeker dat daar genoeg in zit om ook voor jou een leuke vakantie te hebben. Zolang je maar wel weer nuchter bent voor ons snorkeltripje.
10-jun-2018 19:54
donnie!!!!! Ik ga alleen mee op vakantie als het een zuipvakantie is.... Donnie - Snelle planga