2 Habbie's online

De verborgen schat

Duik mee naar de onderwaterwereld en ga op zoek naar de schat van Ariël!

Hee Habbie's,

Ik heb ook net als jullie het verzoek gekregen van Donnie-Santini om samen met hem en alle andere Habbie's een bezoek te brengen aan de Driehoekseilanden, tegen een gratis vakantie zeg ik geen nee en dus heb ik mijn koffers gepakt en ben ik snel naar het Beach Resort gegaan.

Tijdens mijn heerlijke wandeling over het Beach Resort zag ik plotseling in de verte iets in het felle zonlicht schitteren en ik moest gewoon weten wat het was en dus liep ik er naartoe. Wat bleek, het was een brief in een flesje, op de brief stond dat er ergens in de zee rondom de Driehoekseilanden een geheime plek is waar een verborgen schat zou kunnen liggen.

Natuurlijk geloofde ik hier niet veel van tot ik de brief omdraaide en op de achterkant een schatkaart aantrof, toen begon ik te twijfelen en was ik van plan om dan toch die schat op te zoeken. Ik wil de schat eerlijk verdelen met de Habbie's die meehelpen zoeken, ik heb het samen met Donnie-Santini besproken en hij is wel in voor een klein avontuurtje. Wij hebben daarom besloten om samen met zijn boot op 10 juni te vertrekken naar de plek waar vermoedelijk de schat zal liggen en jij mag natuurlijk ook mee.


Hoe vind je de schat?
Op de kaart stond er wat je allemaal op de weg zou kunnen verwachten. Als eerste moet je de juiste bubbel vinden, hierna moet je de weg vinden. Na de weg moet je de juiste stoel vinden vervolgens doe je een (kleine) quiz. Dan moet je de lastige banzai tegels door om het laatste onderdeel te halen.

Het laatste onderdeel is misschien wel het moeilijkste van allemaal, bereid je maar al vast voor; je moet de steentjes ontwijken voor aan de overkant te geraken. Op het einde ligt er een pijl die je brengt naar de eindkamer, waar de schatkist zal liggen.


Wat kan je winnen?
Door mee te doen met mijn speurtocht naar de schat ontvang je sowieso onderstaande badge, daarnaast deel ik ook nog eens de schat met jou die zal kunnen bestaan uit Sterren en Zeldzame Meubi's.


De verborgen schat!
Je hebt de schat van Ariël gevonden!


Klik hier om naar de kamer te gaan >>
De kamer is ook te bezoeken via de 'Hotel'-tab in de Navigator

Veel succes!

- xPhae
Geplaatst op: 10 juni 2018
Reacties (4)
11-jun-2018 19:51
Succes allemaal
11-jun-2018 13:45
succes hoor
11-jun-2018 07:11
succes
10-jun-2018 21:38
Iedereen, succes met zoeken!