2 Habbie's online

Er komt een nieuwe film!

Ben jij de nieuwe spielberg?

Hee Habbie's,

Zoals jullie weten draait alles hier tegenwoordig om films. Toevallig ken ik iemand namelijk Jef De Bouwer die al van zijn kinderjaren droomt om een echte regisseur te worden en samen te werken met bekende Habbie's zoals Jennifer Laurens, Leonard DiCappuccino en Phae Diaz.

Jef wou zijn dromen nagaan en is dus voor een filmopleiding gegaan en nu is hij een wereldberoemde regisseur in onze habbiewereld. En omdat hij zoveel jonge fans heeft kreeg hij een idee om een evenement te organiseren. Omdat hij ook al van in zijn kindertijden regisseur wou worden geeft hij iedereen de kans die een eigen film willen maken de kans om er 1 te maken. Waag je kans en probeer het eens misschien wordt jij wel de nieuwe Jef De Bouwer!


Wat moet je doen?
Als eerst moet je een auditiezaal huren waar natuurlijk de audities door kunnen gaan, misschien moet je zelf eens auditie proberen te doen voor een rol? Daarna mag je zelf eens achter de camera duiken en stiekem mag je ook eens van de geheime doorgangen genieten die je misschien naar een andere locatie brengen om te filmen.

Als je een nieuwe locatie vindt mag je eens opzoek gaan naar geheime letters die wel van pas kunnen komen om een woord te vormen. Vervolgens mag je de enige echte Wendy Wanda in actie zetten door haar een parcours te laten doen voor in de film. Het leukste is jij mag dat parcours ook uitproberen nadat de film gemaakt is en vervolgens komt direct de première van de film dus maak maar dat je snel daar bent!


Wat win je?
Je wint onderstaande badge en een coole poster als je de première op tijd haalt!


Ik ben regisseur!
Ik heb een eigen film gemaakt


Klik hier om naar de kamer te gaan >>

Veel succes!

- xGlenn, Event Manager
Geplaatst op: 28 april 2018
Reacties (3)
29-apr-2018 22:06
Succes iedereen!
28-apr-2018 21:46
Succes iedereen
28-apr-2018 21:37
Veel succes!!!