2 Habbie's online

Habwood 2018

Toekomstige filmmakers opgelet: de strijd om de prijzen is begonnen!
Stap deze maand in de wereld van het regisseren van films.

Hee Habbie's,

Vandaag begint het, de strijd om de titel "Beste regisseur of regisseuse van HabMoon". Jij kan ook meedoen, door je eigen film te maken met de speciale HabMoon MovieMaker en zoveel mogelijk stemmen te verzamelen voor jouw film.

Op verschillende dagen vanaf vandaag t/m zondag 29 april zal elke keer een film gekozen worden uit de films met de meeste stemmen. Van 30 april t/m 4 mei kan door de HabMoon Community nogmaals worden gestemd op de beste film van HabMoon.

De film die op 4 mei de meeste stemmen heeft ontvangen zal worden beloond met Zeldzame prijzen waaronder 365 HabMoon Sterren. Natuurlijk is er ook een tweede en derde plaats (zelfs drie keer een derde plaats), voor een overzicht van alle prijzen kan je een kijkje nemen op de Film Prijzen pagina.


Hoe maak ik een film?
Bezoek de Habwood pagina en kies in het menu voor "Maak een film", zorg dat je pop-up blocker uit staat en er zal een nieuw scherm openen waar jij jouw eigen film kan maken. Bedenk gevatte en interessante dialogen en maak goed gebruik van de muziek en effecten functies om je film te ondersteunen.

Helemaal tevreden met jouw film? Klik dan op de "Opslaan"-knop en jouw film zal worden gedeeld met de hele HabMoon Community en terug te vinden zijn op de Habwood pagina.


Waar vind ik mijn films terug?
Zodra je jouw allereerste film via de Habwood MovieMaker hebt gemaakt zal in het menu de "Mijn films" optie omgetoverd worden (film magie!) in een plek waar al jouw films worden beheerd en waar je ook de categorie van jouw film zal kunnen aanpassen.


HabMoon Regisseur
Licht, Camera, HABMOON!Laat jouw film opvallen!
Is Bonnie Blonde bezig met een comeback? Komt Gwyneth Plasto met een nieuwe meubellijn? Of is Jackie Chat te zien in jouw nieuwste actiefilm? Kortom; heb je een film gemaakt die Habbie's echt zouden moeten zien?

Deel dan de link van jouw film met zoveel mogelijk vrienden en laat ze stemmen! Hoe meer stemmen jouw film ontvangt en hoe meer deze bekeken zal worden des te meer zichtbaar deze zal jouw film zijn op de Habwood pagina.


Habwood Stemmer
Voor het uitbrengen van je stem op een Habwood film.


Begin met het maken van jouw eigen film >>

Veel plezier met de HabMoon MovieMaker en laat vooral jouw film aan ons zien!

- Laurens, Hotel Manager
Geplaatst op: 14 april 2018
Reacties (4)
17-apr-2018 19:20
succes!
14-apr-2018 19:17
Succes iedereen! En stem allemaal op mijn Films!
14-apr-2018 17:00
succes iedereen
14-apr-2018 16:29
Echt leuk veel succes allemaal!