3 Habbie's online

Zoek alle konijnen!

Kan jij alle konijnen vinden?

Hallo Habbie's!

Mijn naam is Phoebe en ik woon samen met mijn ouders op een boerderij vol met konijntjes! Heel lang geleden was dit een hele oude boerderij en toen hadden mijn opa en oma al konijntjes. Toen mijn opa en oma gingen verhuizen naar een normaal huisje, namen wij deze boerderij over en hebben we alles opgeknapt tot een mooie konijnenboerderij! Kei leuk toch? Tot vandaag...

Ik wilde de konijntjes gaan voeren, maar ik werd afgeleid en toen gingen alle konijnen weg en ik weet niet hoe veel het er zijn! En mijn ouders komen over een paar uur terug... wat moet ik nu?!?! Ik kan niet in mijn eentje alle konijnen gaan zoeken op deze boerderij, want dit is té groot! Zouden jullie mij misschien kunnen helpen?


Wat moet je doen?

Het is de bedoeling dat je alle konijnen gaat zoeken. Het zijn Reusachtige Konijnen (zie plaatje).
Als je denkt dat je alle konijnen hebt gevonden, maak je een screenshot (prt sc op je toetsenbord) en ga je naar paint of een ander programma om alle konijnen te omcirkelen. Vervolgens ga je naar deze link om je screenshot te uploaden. Zorg er goed voor dat je alle Reusachtige Konijnen hebt gevonden!

Klik hier om je inzending in te sturen!


Wat is de beloning?

Als je alle konijnen hebt gevonden, krijg je een mooie badge en ook nog eens een konijn van onze boerderij! Hoe leuk is dat?


Konijnenredder!
Ik heb alle konijnen kunnen vinden!


Ik hoop dat je mij kan helpen voordat mijn ouders thuis zijn!

Klik hier om naar de kamer te gaan >>

Met vriendelijke groet,

Phoebe

- Wendy
Geplaatst op: 13 maart 2018
Reacties (3)
14-mrt-2018 16:38
: : : :
13-mrt-2018 17:43
leuk idee succes allemaal
13-mrt-2018 17:32
Leuk Wen en veel succes!!!