3 Habbie's online

Kasteel met een geheime poort!

Vindt jij de magische geheime poort?

Hee Habbie's

Zoals jullie hopelijk allemaal nog weten is het binnenkort weer Pasen! Ik zeg hopelijk omdat ik afgelopen week met een aantal andere Habbie's sprak en toen ik vroeg wat ze met Pasen gingen doen wisten ze niet eens wat Pasen was!

Ik vond het vreemd dat zoveel Habbie's Pasen lijken te vergeten en ik was benieuwd hoe dit kwam, dus ik dook maar snel de boeken in opzoek naar de geschiedenis van Pasen en hoe ik hier Habbie's over kan laten leren. Vreemd genoeg zat in dit boek een oude kaart die een weg beschreef naar een heel oud kasteel genaamd Hàberdam en de eigenaar zou een zekere Habderik Von Moonson zijn geweest.

De avonturier in mij zag dit als een spannende beleving, dus ik pakte snel mijn rugtas en ik ging op weg, op naar het kasteel. Toen ik na een aantal uur reizen bij het kasteel aankwam zag deze er niet bepaald stevig uit, daarvoor heb ik jullie hulp nodig!

Wat moet je doen?
We moeten snel bij de kasteel poort komen zodat iedereen zich Pasen weer kan herinneren. Het lijkt erop dat je bij de kasteelingang op de juiste plek moet staan om de poort naar binnen te openen en als ik het goed heb kunnen zien moet je daar een aantal taken uitvoeren om succesvol het kasteel door te lopen, maar het rook hier wel erg naar vuur, dus pas goed op! Tenslotte gaat er volgens het boek ook een gerucht rond dat de geest van de Heer Habderik zou rondspoken in het kasteel, maar ik weet zeker dat jij daar niet bang voor zult zijn!


Wat krijg je als beloning?
Als je de geheime poort vindt dat zal je onderstaande badge krijgen en een extra aanwijzing die je later misschien nog wel zouden kunnen helpen!


Ik vond de geheime poort
Stapje dichter bij Pasen


Klik hier om naar de kamer te gaan >>

Ik wens jullie heel veel succes!

- xGlenn, Event Manager
Geplaatst op: 11 maart 2018
Reacties (4)
18-mrt-2018 12:33
Succes hoor
12-mrt-2018 18:36
Ik wil er wel achter komen wat Pasen nou eigenlijk is! Maar succes!
11-mrt-2018 19:00
succes
11-mrt-2018 18:34
Succes allemaal