1 Habbie's online

Verdien Sterren met vragenlijsten!

Wist je dat je super veel Sterren kunt verdienen door vragenlijsten in te vullen op specifieke websites? Probeer het!

Hey Habbie's,

Een aantal jaar geleden was de mogelijkheid er al, maar nu is deze ook weer terug via deze website! Je kan HabMoon Sterren verdienen door mee te doen aan peilingen en door vragenlijsten in te vullen. Bezoek de Verdien Sterren-pagina op de website die te vinden is onder de HabMoon Winkel-tab.

Lees AUB de details van elk beschikbare aanbod zorgvuldig door voordat je deelneemt, inclusief de kleine letters. Sommige aanbiedingen vereisen een betaling vooraf. We raden je aan om het privacybeleid van onze partners zorgvuldig door te lezen. HabMoon NL/BE is niet verantwoordelijk voor de handelingen of acties van deze partners.

Wat voor type peilingen of vragenlijsten moet ik invullen om Sterren te verdienen?
De soorten vragenlijsten en peilingen die je kunt invullen zijn enorm gevarieerd en veranderen voortdurend. De Verdien Sterren pagina is altijd de plek waar je deze veranderingen zult zien.

Krijg ik bonuspunten voor het invullen van de vragenlijsten?
Ja, zoals het ook bij Sterren werkt krijg je per 50 Sterren die je verdient automatisch één bonuspunt erbij die je kan gebruiken voor de speciale Promo Bundels.

Er staat dat ik 4.6 Sterren krijg, krijg ik er dan 4 of 5?
Bij sommige vragenlijsten of peilingen zullen er geen afgeronde bedragen staan. Wanneer je de vragenlijst of peiling succesvol invult worden de Sterren altijd naar boven afgerond. Zo krijg je dus voor 1.4 Sterren er gewoon 2 en voor 4.6 krijg je er 5, etc.

Hoe snel ontvang ik mijn Sterren na het invullen van een vragenlijst of peiling?
Dit verschilt per ingevulde peiling of vragenlijst, als je alle gestelde vragen succesvol afrond gaan wij er vanuit dat je de Sterren automatisch binnen één dag op jouw account ontvangt.

Wat moet ik doen als ik mijn Sterren niet heb ontvangen?
De aanbiedingen op onze "Verdien Sterren" pagina behoren niet toe aan ons, dus wij kunnen je niet helpen met eventuele problemen die zich kunnen voordoen. Als je de Sterren niet hebt ontvangen voor een vragenlijst of peiling die je hebt ingevuld, neem dan contact op met de betreffende partner via "My HabMoon Sterren" link rechtsbovenin op de pagina van de aanbiedingen.

Klik hier om Sterren te gaan verdienen >>

- HabMoon Medewerkers
Geplaatst op: 1 maart 2018
Reacties (1)
6-mrt-2018 16:57
uhhhhhhhhhhhhhhh