8 Habbie's online

Verspreid de liefde met Cupido!

Het is weer tijd voor de meest romantische dag van het jaar!
Cupido Melvinneke is er helemaal klaar voor om jouw liefdesberichtjes door te sturen naar die ene speciale Habbie.

Het is weer tijd voor de meest romantische dag van het jaar: valentijnsdag!
En ik ben hier om een date te vinden voor het valentijnsbal. Uhh.. ik bedoel natuurlijk om al jullie lieve valentijnsberichtjes door te geven aan die ene speciale Habbie!

Denk aan die ene speciale Habbie waar je eigenlijk stiekem niet zonder zou willen, zet je denkhoed op en schrijf dan een valentijnsgedicht of een normaal lief berichtje over deze ene speciale Habbie in jouw pixelleven. Gelukt? Klik dan hier of op de link onderaan dit bericht om mij, Cupido Melvinneke, het gemaakte bericht door te sturen samen met de Habbienaam waar het berichtje voor bedoeld is. (Het kan zelfs anoniem!)

Nadat je het berichtje naar mij hebt verzonden zal het worden getransformeerd naar een speciale valentijnskaart-Meubi en deze zal worden verzonden naar de Habbie waarvoor het berichtje is bedoeld om zo de liefde te verspreiden.

Naast dat deze speciale Habbie een kaartje ontvangt, ontvang jij ook een kopie van dit kaartje om te zien hoe het eindresultaat is geworden.

De speciale valentijnskaartjes zullen worden verzonden tussen 9 en 14 februari. Nadat je jouw berichtje hebt verzonden zal jouw berichtje zo snel mogelijk worden doorgestuurd naar jouw valentijn.

Waar wacht je nog op? Stuur Cupido Melvinneke snel jouw valentijnsbericht!


Alle beloningen die jij en die ene lieve Habbie ontvangen
Een speciaal, uniek, valentijnskaart-Meubi met jouw zelfgeschreven gedicht/berichtje voor jou en de ontvanger, één van de onderstaande badges (of beide als je zowel een berichtje ontvangt als verstuurd) en de ontvanger zal ook nog eens 14 Sterren ontvangen.


I LOVE U
Ik heb een valentijnskaartje ontvangen van een speciaal persoon.I LOVE U
Ik heb een valentijnskaartje verzonden aan een speciaal persoon.


Klik hier om je inzending in te sturen >>

Let erop dat je de juiste Habbienaam vermeld waarvoor het berichtje is bedoeld! Anders kan ik het berichtje helaas niet bij de juiste Habbie bezorgen en dat zou jammer zijn :(

- Cupido Melvinneke
Geplaatst op: 8 februari 2018
Reacties (4)
14-feb-2018 00:31
Deze competitie is nu afgelopen! De kaartjes, badges en sterren zijn uitgedeeld. Bedankt voor het meedoen!
11-feb-2018 16:08
Leuk leuk :p
9-feb-2018 20:19
Zo Rude????????
8-feb-2018 22:58
jeroen staat op een roze kaartje!! wow!!