9 Habbie's online

Paarden in alle kleuren!

Een kleurspoelinkje hier, een nieuw kapseltje daar, Het is allemaal mogelijk!

Doe mee aan de Paarden make-over competitie en maak kans op 25 Sterren, een unieke Paarden Designer-Badge en een Medewerkers Sneeuwbol.

Hee Habbie's,

Misschien heb je ze de afgelopen dagen al voorbij zien komen; paarden in alle kleuren van de regenboog! Van de traditionele bruine en grijze paarden hadden veel Habbie's genoeg en na een nieuw idee via het Feedback-forum hebben ook de paarden er allemaal mee ingestemd dat jullie ze eens flink onder handen mogen nemen.

In de Habbie Heijn vind je de 'Huisdieren'-tab, wanneer je hier zoekt naar de Dierenwinkel vind je verschillende vind je verschillende potten Paardenverf en Shampoo om de vacht en manen van je paard een ander tintje te geven.

Wat past het beste bij jou (en je paard)? We hebben een regenboog aan kleuren, variërend van de kleuren Appel tot Oker. Maar ook Bubblegum Roze, Middernacht Blauw, Zwart en nog veel meer.

Klaar met het verven van je paard? Verwen het dan met een nieuw kapsel! Van prachtige vlechtjes tot een enorm wild "rock" kapsel! En natuurlijk geldt hierbij ook, alles valt te verven! De haarstijlen vind je net als de verfpotten in de Dierenwinkel-categorie.


Competitie: Paarden Make-Over!
Wie maakt het meeste schattige, modebewuste of meest bad-ass paard van het hele hotel? Geef je paard een nieuw kapsel en gebruik onze verfpotten om je paard een gave kleur te geven. Gelukt? Gebruik dan de HabMoon Camera om een foto van jouw gepimpte paard te maken, kies bij de camera voor de 'Opslaan'-functie en stuur de opgeslagen foto via onderstaande link naar ons op.

Klik hier om je inzending in te sturen >>


Paarden Designer
Ik heb mijn paard een geweldige make-over gegeven!


Stuur jouw inzending voor dinsdag 6 februari naar ons op via bovenstaande link. We kiezen de 5 mooiste uit en die winnen bovenstaande unieke Paarden Designer-Badge, 1 Bonuspunt en 25 Sterren.

We zijn benieuwd naar alle creaties!

- Laurens, Hotel Manager
Geplaatst op: 1 februari 2018
Reacties (2)
11-feb-2018 12:51
lars de paard is mooi
2-feb-2018 22:00
Polly is mooier hoor