8 Habbie's online

Het Onderwaterparcours

Lukt het jou om de verloren schat terug te vinden?

Beste Habbie's,


Toen ik laatst naar het strand ging om een nieuwjaarsduik te nemen kwam ik iets vreemds tegen. Het glinsterde onderwater maar het was te diep om te pakken. Toen ik eenmaal terug op het strand was hoorde ik meer Habbie's over dat mysterieus glinsterend voorwerp. Ze vertelde dat het om een schatkist ging. Deze schatkist was jaren geleden verloren geraakt door de zeemeerminnen. Dus lukt het jou om een echte zeemeermin te worden?


Wat is de bedoeling?

Het is de bedoeling dat je diep onderwater duikt en alle obstakels succesvol overwint.
Let op! Bij sommige onderdelen zal je even diep adem moeten halen!
Een obstakel waar je de juiste route moet vinden en een obstakel met rollers waarbij je zonder te vallen het einde kan halen. Heb je dat eenmaal gedaan ga je door naar de Banzai tegels. Vind je de goede? Dan kun je door naar het volgende waarbij je een parcours moet doorstaan met stoelen in de weg! (hé wat rot zeg!)
Deze stoelen mag je natuurlijk niet raken. Heb je dit allemaal overwonnen? Dan ga je door naar het laatste obstakel. Hier moet je diep adem halen en de juiste lettercode verzamelen. De kwallen geven je tijd aan en als ze allemaal lichtgevend zijn is je adem op en zal je dus opnieuw de lettercode moeten vinden!


Wat kan je winnen?

Zodra je de schatkist hebt gevonden zal je beloond worden met de onderstaande Badge!


Een echte zeemeermin
Het is gelukt een zeemeermin te worden!


Veel succes!

Klik hier om naar de kamer te gaan >>

- Bjorn, Moderator & Azura_, Toekomstig Event Manager
Geplaatst op: 3 januari 2018
Reacties (2)
13-jan-2018 18:27
nu ben ik een echte zeemeermin hoor!!
5-jan-2018 11:08
Leuk idee