9 Habbie's online

Knal het nieuwe jaar in!

Kun jij het vuurwerk voor Nieuwjaar afsteken?

Een fijn oudjaar Habbie's!

Het is weer bijna zo ver, Nieuwjaar komt weer dichterbij! Mensen zitten weer af te tellen naar het nieuwe jaar en andere zitten dan weer te mokken over dat de tijd zo snel gaat en ze tegen hun zin een nieuw jaar ingaan. Ik moet eerlijk toegeven ik ben ook iemand die heel vaak zit te mokken daarover, maar so what zo is het leven nu eenmaal!

Voordat we het nieuwe jaar kunnen ingaan moet er natuurlijk vuurwerk afgeschoten worden, maar er is een probleem, verschillende mensen hebben het vuurwerk al proberen af te laten schieten maar helaas is het nog niet goed gelukt en nu willen we aan jou vragen of jij het vuurwerk zou willen afschieten voor anderen erbij kunnen komen, natuurlijk gaat het niet zo simpel als je denkt er zijn hindernissen geplaatst die alleen de echte vuurwerkexperts kunnen afleggen om zo bij het vuurwerk te kunnen komen!


Wat moet je nu precies doen?
Eerst moet je proberen een weg te vinden door alle banzai tegels. Stap je op de juiste? Dan kan je verder gaan naar de snelle rollers die je ook niet zomaar door laten gaan. Als je die dan toch voorbij bent kunnen gaan moet je een paar vragen oplossen die mensen zullen vragen over Nieuwjaar, waarna je als laatste het vuurwerk niet mag aanraken omdat die nog heel warm zijn en die misschien afgeschoten kunnen worden, en aangezien je in 2018 ook HabMoon wilt gaan spelen kun je dat beter met alle vingers die je nu hebt doen, als je heelhuids door die hindernissen bent gekomen moet je nog een paar knoppen indrukken om het vuurwerk te kunnen laten afschieten.


Wat win je?
Alle Habbie's die het einde behalen en het vuurwerk afsteken ontvangen onderstaande Badge samen met één van de nieuwe zeldzame Schildpadden.


Vuurwerk 2018
Ik heb het vuurwerk voor 2018 afgeschoten.


Veel succes!
Klik hier om naar de kamer te gaan >>

- xGlenn, Event Manager
Geplaatst op: 31 december 2017
Reacties (4)
3-jan-2018 19:14
succes hoor
1-jan-2018 18:45
Succes
1-jan-2018 16:19
Succes iedereen
1-jan-2018 15:25
super leuk