9 Habbie's online

De weg naar het kerstfeest van oma

Kun jij Nathalie op tijd bij oma krijgen?

Fijn kerstfeest habbie's!

Ja hoor het is weer bijna Kerst, de kerstboom staat weer klaar met misschien al wel met pakjes eronder. Het huis gezellig versierd met lichtjes, slingers en dan fleurt je huis natuurlijk op en misschien de straat zelf ook!
Maar nu dat iedereen gezellig binnen zit loopt er een meisje eenzaam rond want ze zoekt het huis van haar oma maar ze vind het niet, haar gps is uitgevallen en krijgt ze niet meer aan, gelukkig had ze een plan B maar dat plan viel ook al in het water omdat ze geen kaart kon lezen.


Wat moet je doen?


Het is de bedoeling dat jij Nathalie probeert te helpen om de weg terug naar oma te vinden maar blijkbaar is het niet 1 van de simpelste wegen. Nathalie staat de wachten in een café op de hoek, vanaf daar begint eigenlijk de weg naar oma, vervolgens kom je in de tuin waar je de juiste weg moet zoeken tussen de sneeuw en vervolgens naar het huis van Nathalie moet gaan om de weg naar oma verder te zetten. In het huis moet je opzoek gaan naar verschillende letters om een woord te kunnen vormen en de geheime deur in de hal te kunnen laten verschijnen. Daarna ga je naar een vreemde kamer waar je verschillende opdrachten moet uitvoeren die je leiden naar het huis van oma.


Wat kan je winnen?

Naast de onderstaande badge win je ook nog eens sterren als je Nathalie veilig naar oma brengt!

De weg naar oma's feest
Ik hielp Nathalie naar oma


Veel succes!
Klik hier om naar de kamer te gaan >>

- xPhae
Geplaatst op: 23 december 2017
Reacties (1)
24-dec-2017 01:31
Ik kan eindelijk weer reacties plaatsen o/