4 Habbie's online

Halloween Outfit Competitie

Heb jij de engste Halloween outfit van dit jaar?

HabMoon HalloweenHee Habbie's,

Ben jij misschien al geschrokken van een spook of van je beste vriend(in) die je liet schrikken omdat die wel een beetje op een monster lijkt? Dan weet je vast wel hoe laat het is, ja hoor het is weer bijna Halloween!

Wat moet je doen?

Stap snel in het Hotel en open jouw kledingkast, kleed je om in de meest gruwelijke, enge, Halloween outfit die je maar kan bedenken waar iedereen van zal schrikken. Is het je gelukt? Ga dan naar een kamer en typ ":stuur halloweenoutfit" - er zal hierdoor automatisch een kopie van jouw kledingoutfit worden gemaakt die bij mij terecht zal komen om te beoordelen.

Beloningen

De top 3 Habbie's met de beste kledingoutfits worden beloond met de onderstaande Halloween model Badge, 10 Sterren en een willekeurige Staff Zombie. Daarnaast krijgen alle Habbie's (ook de uiteindelijke winnaars) die meedoen aan deze competitie en een outfit insturen die voldoet aan de eisen onderstaande deelnemers Badge.


Halloween model
Ik heb met mijn kledingkeuze de Halloween Outfit Competitie gewonnen tijdens Halloween 2017Halloween Outfit Competitie
Ik heb een doodenge outfit aangetrokken en ingezonden voor de Halloween Outfit Competitie tijdens Halloween 2017


Veel succes!
Je kan tot vrijdag, 27 oktober 23:00, een outfit insturen voor deze competitie. De winnaars worden na 27 oktober bekend gemaakt.

- Glenne, Event Manager
Geplaatst op: 22 oktober 2017
Reacties (3)
23-okt-2017 15:06
Success ofsoooo
23-okt-2017 14:27
succes enzoooo
22-okt-2017 19:56
Succes