4 Habbie's online

Oktober is Halloween!

Wat kun je in oktober op HabMoon verwachten?

Hee Habbie's,

Het is weer oktober en dat betekent dat de oude Halloween meubels weer een mooi plekje krijgen in de Habbie Heijn en HabMoon de gehele maand oktober in het teken van Halloween zal staan!

Gisteren heeft de HabMoon website een hele make-over ondergaan om nu helemaal in de sfeer van Halloween te staan en ook de Ontvangstlounge is vanuit de Oosterse Nacht stijl getransformeerd in een echte Vervloekte Grot.

Vervloekte Grot

Ver onder het HabMoon Hotel bevinden zich de Vervloekte Grotten, de plek waar alle Habbie's terecht komen nadat zij permanent zijn verbannen. De gloednieuwe Vervloekte Grot Meubi is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Habbie Heijn.

Gloednieuwe Kledingstukken

Stijlvolle harnassen, een ondoordringbare helm (zelfs eentje met hoorns!), zombie en duivelse ogen en zelfs verschillende maskers. Niets is te gek deze Halloween! De Nieuwe Kleding is verkrijgbaar via de 'Vervloekte Grot'-tab in de Habbie Heijn en een aantal zijn al te vinden in de kledingkast van jouw Habbie.

Competities, zeldzaams en nog meer Meubels!

Houd de website en het Hotel deze maand goed in de gaten voor leuke competities, nog meer kleding, gloednieuwe Zeldzaams maar ook de terugkeer van oude Zeldzaams en nog veel meer nieuwe Meubels (meer dan 300!).

- HabMoon Medewerkers
Geplaatst op: 2 oktober 2017
Reacties (4)
13-okt-2017 17:50
love my hé wollah
8-okt-2017 15:42
Halloween, my favourite time of the year
2-okt-2017 20:43
Veel griezelplezier allemaal!!!
2-okt-2017 18:36
woohooooo een van mijn favoriete maanden