14 Habbie's online

Minigames in HabMoon!

Kom jij ook?Hey hey Habbie's,

Het is al een tijd geleden, dat er nog minigames werden georganiseerd in het Hotel.
Vroeger werd dit gedaan door de Game Hosters, maar aangezien die er niet meer zijn, dacht ik, laat ik een game organiseren, niet 1 maar meerdere games, zo is er ook weer wat te doen in het hotel. :D

Wat moet je doen?

Het is de bedoeling, dat je tegen je mede-habbie's gaat strijden voor de 1e plaats, hoe gaat dit gebeuren? Er worden een aantal rondes gespeeld tot dat er 2 Habbie's over blijven, die 2habbie's gaan dan 3x tegen elkaar strijden, degene die van die 2 habbie's over blijft krijgt een prijs.

Wat win je?


Per game die er gespeeld word, krijgt de Habbie die als laatste over blijft een prijs, dit kan een meubel, badge, etc... zijn. (Hangt er vanaf welke game er gespeeld wordt.) Er worden meerdere games gespeeld, dus iedereen maakt wel eens kans op een prijs. Ook iedereen die aanwezig is in de kamer en meedoet krijgt een speciale badge!


Minigames in HabMoon!
Ik ben één van de HabMoon Minigames winnaars!Minigames in HabMoon!
Met dit pasje laat ik zien dat ik aanwezig was in de Minigames kamer

Wanneer vind dit plaats?


Ik ga proberen om dit elke vrijdag om 20:00, in de kamer van Danny te organiseren. Zodat er niet 1keer, maar meerdere keren een leuk evenement word gehouden in het hotel.

Klik hier om naar de kamer te gaan >>

Ideeën voor een event?


Als je een idee hebt voor een bepaald event, laat het dan weten via het hotel aan mij. Dit kan van alles zijn, een kamerevent, competitie. Of zelfs tips en verbeter punten.

- Danny, Event Manager
Geplaatst op: 13 juli 2017
Reacties (4)
14-jul-2017 14:34
dankje hoor
13-jul-2017 21:43
Veel plezier
13-jul-2017 21:23
Veel plezier allemaal!
13-jul-2017 20:57
Veel plezier