14 Habbie's online

Zoek de verschillen in Santorini

Kan jij alle verschillen in deze Santorini kamer vinden?

Hee Habbie's,

We zitten nu al een aantal dagen in Santorini en hoewel ik dacht alles van deze mooie locatie al gezien te hebben, kwam ik vandaag toch onverwachts in een klein dorpje terecht waarbij ik dacht dat ik deze al eerder had gezien.

Ik haalde mijn mobiel uit mijn broekzak en begon te scrollen door alle foto's heen en ja hoor, het plaatsje waar ik op dit moment stond had ik een paar dagen eerder ook al bezocht.. Of toch niet? Op de foto merkte ik kleine verschillen in de omgeving, ik besloot op het terras te gaan zitten, een tekenprogramma te openen en de veranderingen te omcirkelen.

Nu ben ik benieuwd of jullie hetzelfde kunnen doen als ik heb gedaan; neem wat te drinken, zak onderuit, pak je vergrootglas erbij en zoek alle verschillen in het onderstaande plaatsje van Santorini.

   


Kopieer één van de bovenstaande plaatjes omcirkel de veranderingen via een tekenprogramma en daarna naar mij terug stuurt, upload in dit geval het plaatje naar imgur en stuur mij de directe link. Je kan er ook voor kiezen dat je de verschillen duidelijk omschrijft waar deze zitten/wat er is veranderd en dit doorstuurt.

Hoeveel verschillen er zijn ga ik je niet vertellen, ik kan je alleen vertellen dat de verandering van de golven in het water niet meetellen en dat soms hele kleine stukjes schaduw gedeeltes veranderen, deze tellen dan weer wel mee.

Klik hier om je antwoord in te zenden >>

Door mee te doen aan deze competitie en alle verschillen te vinden zul je worden beloond met onderstaande badge, 250 Tokens en 10 Sterren.


Zoek de Verschillen in Santorini
Het is mij gelukt om alle veranderingen in Santorini te vinden!

- Laurens, Hotel Manager
Geplaatst op: 20 juni 2017
Reacties (5)
10-jul-2017 12:07
Succes iedereen
3-jul-2017 11:41
20-jun-2017 20:06
hee goedzo k doe wel mee
20-jun-2017 18:46
uhhhhhhhh
20-jun-2017 17:17
Succes!